Κρίμα, κρίμα…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για 90 λεπτά ο ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός και ένα άτσαλο μαρκάρισμα στο 90’ έφερε την ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ. 

Ο Γιώργος Σίμος σε ακόμα ένα παιχνίδι των πλέι οφ ξεκίνησε με διαφορετική ενδεκάδα δείχνοντας πως θέλει να δοκιμάσει όλους τους ποδοσφαιριστές του για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα ο 41χρονος τεχνικός ξεκίνησε με τον Γουάλι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Μπράουν, αριστερά ο Κοροβέσης και στο κέντρο της άμυνας Νάστος, Γιαννούλης.

Στην μεσαία γραμμή έπαιξαν οι Ζοάο Βίκτορ, Νέιρα και Στάικος, ενώ στην τριάδα μπροστά βρισκόταν οι Βαζ, Σεμέντο και Φιγκεϊρέντο.
Στο πρώτο μέρος ο ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, αφού δεν έδωσε πολλές επιλογές στον ΠΑΟΚ να απειλήσει την εστία του Γουάλι.

Μάλιστα ο ΟΦΗ ήταν αυτός που είχε πρώτος την μεγάλη ευκαιρία με το φάουλ του Νέιρα να περνάει λίγο έξω από την εστία του Πασχαλάκη.

Ο ΟΦΗ υποχώρησε στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον ΠΑΟΚ να το εκμεταλλεύεται και να χάνει τεράστιες ευκαιρίες με αποκορύφωμα αυτή του 41ου λεπτού όταν ο Λάμπρου έβγαλε την μπαλιά για τον Μάτος που έκανε την γυριστή κεφαλιά, από κοντά προβολή του Ελ Καντουρί, που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου μπήκε με το καλύτερο τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο αφού στο 50′ μετά από ξαφνικό σουτ του Σταϊκου ο Πασχαλάκης έδιωξε λάθος και ο Νέιρα από κοντά έκανε το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε άμεσα στο παιχνίδι αφού δέκα λεπτά αργότερα, ο Γιαννούλης έκανε σέντρα και ο Τζόλης με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γουάλι, ένα γκολ που χρειάστηκε το VAR.

Μετά το 1-1 ο ΟΦΗ κλείστηκε στα καρέ του με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει… στροφές και να απειλεί συνεχώς την εστία του Γουάλι με κορυφαίες ευκαιρίες το σουτ του Ελ Καντουρί που έδιωξε ο Ισπανός και την κεφαλιά του Σφιντέρφκσι όπου ο Νέιρα έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Ο χρόνος περνούσε και ο ΟΦΗ κρατούσε το 1-1 με δυσκολία αφού ο ΠΑΟΚ πίεζε και είχε κλείσει τους παίκτες του Γιώργου Σίμου.
Στο 90′ ωστόσο ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη, αφού ο Φωτιάδης, έδωσε πέναλτι σε τράβηγμα του Νάστου πάνω στον Ακπόμ με τον ίδιο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να κάνει το 2-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 100′  ο Σφιντέρσκι έκανε το δυνατό σουτ, απέκρουσε ο πορτιέρε του ΟΦΗ, με τον Ελ Καντουρί να παίρνει το… ριμπάουντ και να γράφει το 3-1!

 

Mπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook