Έκτακτο Δ.Σ. την Πέμπτη μετά το αίτημα του ΟΦΗ για την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ και άλλες πέντε ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 έστειλαν αίτημα στην Λίγκα με την οποία ζητούν την διεξαγωγή έκτακτου διοικητικού συμβουλίου για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα.

Το θέμα της παρουσίας του κόσμου στα παιχνίδια των play off και των play out έχει μείνει στάσιμο εδώ και 10 ημέρες. Μετά την συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη όπου ο ΟΦΗ εκπροσωπήθηκε από τον Ηλία Πουρσανίδη ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος της Λίγκας Μηνά Λυσάνδρου, το θέμα μπήκε στο “συρτάρι” με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος για να δούμε κόσμο στα γήπεδα.

Τώρα έρχεται ο ΟΦΗ που έστειλε αίτημα στην Σούπερ Λιγκ 1 ζητώντας να παρθεί απόφαση για να μπει κόσμος στα γήπεδα και να γίνει πράξη η πρόταση για το 20%. Μάλιστα οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως το Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και θα είναι έκτακτο αφού δεν γίνεται να τεθεί το θέμα προς συζήτηση την Παρασκευή αφού είναι ημέρα εκλογών και κατά συνέπεια θα περάσει στα ψιλά γράμματα.

Μάλιστα βάσει καταστατικού για να τεθεί το θέμα προς συζήτηση σε έκτακτο Δ.Σ. πρέπει αυτό να έχει κατατεθεί από πέντε ομάδες (τουλάχιστον) και αυτήν την στιγμή, πέραν του ΟΦΗ το ίδιο αίτημα έχουν καταθέσει και οι Άρης, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Λάρισα και Ατρόμητος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook