Video | Ο ΟΦΗ σαν σήμερα έμεινε στην πρώτη Εθνική

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Σαν σήμερα, στις 17 Ιουνίου 2001, ο ΟΦΗ έσωσε την κατηγορία, αφού στο τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι στην Ρόδο με τον ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την νίκη – παραμονή με 2-0 με τα γκολ των Γκόμεζ και Μάουρο.

Το 2001 ο ΟΦΗ  βρέθηκε σε αγώνες μπαράζ,  για την παραμονή του στην Α’ Εθνική. Στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην 12η θέση με 33 βαθμούς μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι δυο ομάδες κλήθηκαν  να λύσουν τις διαφορές τους σε τρεις αγώνες μπαράζ, με τον ΟΦΗ ωστόσο να είναι τιμωρημένος λόγω επεισοδίων που είχαν γίνει στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή και να αγωνίζεται  στη Ρόδο ως γηπεδούχος.

Τα αποτελέσματα:

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα     1-0

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ     2-0

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα     2-0

Στο πρώτο ματς στις 10 Ιουνίου κερδίζει 1-0 στο “σμαραγδένιο νησί”. Στο δεύτερο ματς μετά από 3 μέρες γνωρίζει την ήττα στα Γιάννινα με 2-0. Τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι στη Ρόδο στις 17 Ιουνίου με τον ΟΦΗ να παίρνει η νίκη με 2-0 με Γκόμεζ και Μάουρο και να μένει κατηγορία.

 

Η Σούπερ Λιγκ αναφέρει: 

17 Ιουνίου 2001

“Στον τρίτο αγώνα της σειράς, η Παναχαϊκή, που επικρατεί του Πανηλειακού με 2-0 (42’ σουτ Κατσουράνης, 85’ σουτ Επαλέ) και ο ΟΦΗ που νικά τον ΠΑΣ Γιάννινα επίσης 2-0 (48’ σουτ Γκόμες, 57’ σουτ Μάουρο) εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ οι χαμένοι υποβιβάζονται”.

 

Και το video:

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook