Σήμερα τα σπουδαία για το ευρωπαϊκό μονοπάτι του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η 17η Ιουνίου είναι μια κρίσιμη ημέρα για το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και στον ΟΦΗ κάθονται σε “αναμμένα κάρβουνα”. To Gentikoule εξηγεί.

Την Τετάρτη η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα πάρει σημαντικές αποφάσεις τόσο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο όσο και για την επόμενη και στον ΟΦΗ βρίσκονται εν αναμονή των αποφάσεων που θα πάρει η ΟΥΕΦΑ. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα πάρει μια σειρά από αποφάσεις την Τετάρτη που θα αφορούν και την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στις εν λόγω αποφάσεις, όπως μεταδίδουν και διάφορα ευρωπαϊκά ΜΜΕ θα γίνουν γνωστές και οι ημερομηνίες που θα ξεκινήσουν οι πρώτοι προκριματικοί γύροι των διοργανώσεων. Κάτι που σημαίνει πως θα πληροφορηθούμε και το πότε θα ξεκινήσει το Europa League.

Στον ΟΦΗ περιμένουν με αγωνία τις αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα για τη νέα χρονιά καθώς αυτήν την στιγμή που μιλάμε το μόνο δεδομένο που έχουν στην κατοχή τους είναι η ολοκλήρωση των play off που θα γίνει στις 19 Ιουλίου. Η ημερομηνία έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου θα ξεκινήσει και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς καθώς στον ΟΦΗ θα πληροφορηθούν τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων (υπενθυμίζουμε ότι ο ΟΦΗ μπαίνει στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League) ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την προετοιμασία, τα φιλικά που πρόκειται να δώσει αλλά και το πως θα κινηθούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά την ολοκλήρωση των play offs.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook