Γιατί έπαψες Σεμέντο να θυμίζεις…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Λισάντρο Σεμέντο συνεχίζει να αποτελεί σκιά του εαυτού του και ο 25χρονος εξτρέμ όσο παίζει κάνει και limit down.

Σε μια παράφραση της μεγάλης επιτυχίας του τραγουδιού των “Πυξ Λαξ” “Γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις”, ο Λισάντρο Σεμέντο δεν θυμίζει σε τίποτα τον καλό του εαυτό με τον οποίο συστήθηκε στον κόσμο του ΟΦΗ. Ο αδιαμφισβήτητος mvp του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έχει αφήσει τον καλό του εαυτό στα αποδυτήρια του ΒΑΚ με αποτέλεσμα η εκκίνηση του στα play offs να μην θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που έκανε πάταγο μέχρι τον περασμένο Δεκέμβρη.

Μετά τον τραυματισμό του στην ωμοπλάτη στο παιχνίδι με τον Άρη, ο 25χρονος winger του ΟΦΗ έχει περάσει 15 παιχνίδια στα οποία μετράει μόλις 1 γκολ, στην αναμέτρηση με την Λαμία.

Με τον ΟΦΗ να μπαίνει στα play off όλοι περίμεναν από τον “Σέμε” να επιστρέψει στις παλιές, καλές εμφανίσεις αλλά μάταια. Τόσο απέναντι στον Άρη, όσο και απέναντι στην ΑΕΚ ο βαθμός που πήρε ήταν κάτω από την βάση. Το τι πραγματικά συμβαίνει, κανένας δεν είναι σε θέση να δώσει απάντηση. Κίνητρο προσωπικό υπάρχει, άλλωστε ο δανεισμός του από την Φορτούνα Σιτάρντ ολοκληρώνεται μέσα στην χρονιά και τα παιχνίδια που ακολουθούσαν ήταν η καλύτερη ευκαιρία για τον ίδιο ώστε να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα απόδοσης. Όμως μέχρι τώρα, μετά από δύο αγωνιστικές ισχύει το αντίθετο και το χειρότερο είναι πως όσο αγωνίζεται τόσο περισσότερο πέφτουν οι μετοχές του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook