Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική κάθε παίκτη του ΟΦΗ στο ματς με τον Άρη.

Γουάλι
Ο Ισπανός δεν έχει ευθύνη στα γκολ που δέχεται, ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του ενώ κάνει καταπληκτική επέμβαση στην κεφαλιά του Ολιβέιρα. Όσο παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, τόσο μεγάλη σταθερότητα παρουσιάζει.

Μαρινάκης
Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να σταματήσει κανέναν από την ΑΕΚ χωρίς να έχει την αποκλειστική ευθύνη και ο λόγος είναι πως “φόρτωναν” συνεχώς παίκτες από αυτήν την πλευρά με αποτέλεσμα να δημιουργείται μεγάλη υπεραρυθμία. Επιθετικά βρήκε αρκετούς χώρους για να απειλήσει.

Κοροβέσης
Είχε ένα πολύ ήσυχο πρώτο 45λεπτο γιατί η ΑΕΚ δεν επέλεξε να παίξει καθόλου από εκείνη την πλευρά. Επιθετικά δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός.

Γιαννούλης
Έχει λάθος τοποθέτηση στο γκολ του Λιβάγια όταν χάνει τον Κροάτη με αποτέλεσμα να πηδήξει εντελώς μόνος και να σκοράρει.

Κουτρουμπής
Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα με τον Ολιβέιρα, με εξαίρεση μια κεφαλιά που κέρδισε ο Πορτογάλος. Προσπάθησε να συνεισφέρει δημιουργικά ανεβάζοντας την μπάλα από την άμυνα.

Μεγιάδο
Τα βρήκε σκούρα με το φορτωμένο κέντρο της ΑΕΚ. Πολλές λάθος μεταβιβάσεις, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Νέιρα
Στο πρώτο ημίχρονο πήρε αρκετές πρωτοβουλίες και από τα πόδια του περνούσαν σχεδόν όλες οι επιθέσεις του ΟΦΗ ενώ είχε και ένα καλό σουτ. Μοιραία, στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός του.

Σακόρ
Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις στα play offs, ήταν κινητικός στο πρώτο 45λεπτο ενώ κέρδισε αρκετές μονομαχίες από τους Σιμάνσκι, Τσιγκρίνσκι.

Μάνος
Ήταν κινητικός, περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει ανασταλτικά με αποτέλεσμα να λείπουν οι αλληλοκαλύψεις με τον Μάνο.

Σεμέντο
Κάθε ματς που περνάει, εμφανίζεται και χειρότερος. Χωρίς ουσία, με ελάχιστες εκλάμψεις μέσα στο γήπεδο.

Φιγκεϊρέντο
Τον έκλεισαν καλά Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, έδωσε πολλές μονομαχίες. Μια φορά μπόρεσε να απελευθερωθεί και θα μπορούσε να πετύχει το καλύτερο, μέχρι τώρα, γκολ στα play offs.

AΛΛΑΓΕΣ

Στάϊκος
Προσέφερε μια φρεσκάδα στην μεσαία γραμμή, είχε μια πολύ καλή ευκαιρία για να σκοράρει με τον Μπάρκα να διώχνει το σουτ που επιχείρησε.

Βαζ
Δεν φάνηκε καθόλου.

Νοικοκυράκης
Το μεγάλο κέρδος του αγώνα. Έπαιξε για 16 λεπτά, ήταν αρκετά κινητικός και έστειλε ένα μήνυμα για να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στα επόμενα ματς.

Νάστος
Δεν χρειάστηκε να παρέμβει ιδιαίτερα στα λεπτά που αγωνίστηκε.

Δεληγιαννίδης
Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook