Σίμος: “Κίνητρο μας να βελτιώνουμε την προσωπικότητα της ομάδας”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ μίλησε ο Γιώργος Σίμος για το παιχνίδι με τον Άρη απατώντας παράλληλα και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Το σχόλιο του για το παιχνίδι: “Νομίζω κρίθηκε στις λεπτομέρειες όπως και όλα τα ματς σε αυτή την διαδικασία. Οι λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά”.

Για τα γκολ που δέχεται ο ΟΦΗ στα τελευταία λεπτά:Σίγουρα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι και ειδικά στα τελευταία λεπτά του κάθε ημιχρόνου. Πρέπει να το βελτιώσουμε, αλλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και σε εμάς στα τελευταία παιχνίδια”.

Τι να αλλάξει ο ΟΦΗ στην συνέχεια: ” Πρέπει να συνεχίσουμε στο πλάνο και να βελτιωθούμε σε αυτό. Κάναμε την υπέρβαση μας φέτος, αλλά δεν πρέπει να σταματάμε έχουμε κίνητρο να βελτιωνόμαστε, να μεγαλώνουμε την προσωπικότητα της ομάδας για να ετοιμαστούμε στη νέα χρονιά. Στα 8 ματς που απομένουν θα πρέπει να ετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά”.

Για τις άδειες εξέδρες και το παρών του κόσμου στις ταράτσες: “Η βοήηθεια ήταν απίστευτη όλη την χρονιά και μας έδιναν δύναμη. Να τους ευχαριστήσουμε σήμερα που μας και για το χειροκρότημα στο τέλος. Είναι άβολο, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook