Δεδελετάκης: “Αγαπώ τον ΟΦΗ και δεν θα τον ξεχάσω ποτέ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για το πρότζεκτ του ΟΦΗ αλλά και τον “μίστερ” μίλησε στον Athletic Radio 104.2. ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας και νυν προπονητής της Αναγέννησης Ιεράπετρας Κώστας Δεδελετάκης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε:

Για τον ΟΦΗ: “Είμαι σίγουρος ότι βαδίζουν σε σωστό δρόμο. Το μοντέλο χρειάζεται υπομονή, από κόσμο. Να στηριχθεί η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές γιατί ο ΟΦΗ πάει να παίξει το σωστό ποδόσφαιρο και αυτό χρειάζεται χρόνο. Η φιλοσοφία των ανθρώπων που βρίσκονται στον ΟΦΗ είναι κοινή. Υπάρχει χημεία και ο Σίμος δεν θα ήταν στην ομάδα αν δεν είχαν ίδιες απόψεις”.

Για το ματς με τον Άρη: “Έδειξε δύο πρόσωπα ο ΟΦΗ στο ματς με τον Άρη. Έμεινα ευχαριστημένος στο πρώτο μέρος. Στον ΟΦΗ υπάρχει ηρεμία και η ομάδα θα πάει καλύτερα”.

Για τον Ευγένιο Γκέραρντ: “Ο άνθρωπος που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε τέσσερα διαφορετικά πρωταθλήματα. Πέτυχα κάποια πράγμα και οφείλω τα πάντα σε αυτό τον άνθρωπο. Δεν μπορώ να λησμονήσω αυτά που πέρασα στον ΟΦΗ. Είμαι χαρούμενος που πέρασα 6 χρόνια στην ομάδα του ΟΦΗ. Την αγαπάω αυτή την ομάδα και δεν θα την ξεχάσω ποτέ όπως και αυτό τον άνθρωπο που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω Ευρώπη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook