Νίλι και ΟΦΗ: Απορρίφθηκε από τα μέσα Μάη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επειδή γράφονται πολλά δεξιά και αριστερά το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ γύρω από την υπόθεση του Ισπανού για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από έξι μήνες θητείας στην Ινδία και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λάρισα ενώ πράγματι απασχόλησε τον ΟΦΗ στις αρχές του Μάη. Ο Νίλι βρισκόταν στην λίστα του ΟΦΗ, όπως και τον περασμένο Γενάρη όταν δεν προχώρησε η υπόθεση του λόγω των χρημάτων που ζητούσε ο Πλατανιάς και στις αρχές του προηγούμενου μήνα υπήρξαν επαφές με τον εκπρόσωπο του. Ωστόσο, δεν υπήρξε κάτι παραπάνω απλά έγιναν κάποιες διερευνητικές επαφές και η ιστορία έμεινε εκεί.

Λίγες εβδομάδες μετά ο ΟΦΗ ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του Ισπανού ποδοσφαιριστή ότι το ενδιαφέρον παύει να υφίσταται. Στις 26 Μαΐου είχαμε αποκαλύψει ότι ο ΟΦΗ είχε αφήσει στην άκρη τον Ισπανό, δεν του ζήτησε ποτέ να περιμένει τον σύλλογο γιατί δεν λειτουργεί έτσι το club και μάλιστα η πλευρά του είχε ενημερωθεί πως η ομάδα δεν ενδιαφέρεται πλέον. Μάλιστα όπως είχαμε τονίσει ο ΟΦΗ έχει εστιάσει το ενδιαφέρον του σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι καλύτερες από εκείνες του Νίλι και για αυτόν τον λόγο η ομάδα δεν σκόπευε να ασχοληθεί πλέον με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Πλατανιά.

Τα πράγματα είναι λοιπόν απλά επειδή γράφτηκαν αρκετά το τελευταίο 24ωρο. Ο ΟΦΗ απέρριψε τον Ισπανό από τα μέσα του Μάη και κανένας παίκτης δεν χάθηκε για την ομάδα όπως είχε γράψει το Gentikoule από τις 26 Μαΐου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook