H La Liga στα χνάρια της πρότασης του ΟΦΗ: Με 30% στα γήπεδα τον Ιούλιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ίδια ώρα που στην Ελλάδα περιμένουμε τα νεότερα για το αν θα γίνουν τα παιχνίδια παρουσία κόσμου, στην Ισπανία προχωρούν σε πρόταση διεξαγωγής των παιχνιδιών με πληρότητα γηπέδων στο 30%.

Παρότι και στην Ισπανία το θέμα της παρουσίας μερίδας φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων που θα διεξαχθούν αγώνες της La Liga παραμένει μετέωρο, ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός “Cade Cope” ήρθε να δώσει μια άλλη διάσταση. Με τους ανθρώπους του να επικαλούνται πηγές από την ισπανική κυβέρνηση υποστηρίζουν πως η οριστική απόφαση θα επιτρέπει το τριάντα τοις εκατό της χωρητικότητας από τον Ιούλιο!

«Η προσέλευση του κόσμου στις επαγγελματικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ θα ελέγχεται από το Ανώτατο Αθλητικό Συμβούλιο (CSD), σε συνεργασία με την οργανώτρια αρχή και τις νομαρχίες», υποστήριξαν στη σχετική τους αναφορά, την ώρα που ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ τονίζει πως θα είναι άδικο να υπάρχει κόσμος σε ορισμένα γήπεδα, αλλά όχι σε όλα, άποψη που έρχεται σε σύγκρουση με την αντίστοιχη του προέδρου της διοργανώτριας αρχή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, Χαβιέρ Τέμπας.

Ωστόσο, το θέμα κάθε άλλο παρά ως λήξαν λογίζεται από τη στιγμή που υπάρχουν ομάδες που έχουν δηλώσει πως θα χρησιμοποιήσουν ως έδρα τα προπονητικά τους κέντρα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook