Κανένα θέμα με τους τρεις δανεικούς για τα play off

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με αφορμή το θέμα που προέκυψε στην ΑΕΚ με τον Βράνιες, το Gentikoule έψαξε και έμαθε τι συμβαίνει με τους τρεις δανεικούς του ΟΦΗ.

Πριν από λίγες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας ένα θέμα που αφορούσε την ΑΕΚ και το οποίο θα μπορούσε να “αγγίξει” και τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν στο ρόστερ τους δανεικούς ποδοσφαιριστές. Καλή ώρα ο ΟΦΗ που έχει στο ρόστερ του, τους Μεγιάδο (Τσακαρίτα), Σεμέντο (Φορτούνα Σιτάρντ) και Μάνο (ΟΣΦΠ). Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ανέφερε ότι η Άντερλεχτ, στην οποία ανήκει ο Βράνιες, σκέφτεται την επιστροφή του Βόσνιου μετά την 1η Ιουλίου οπότε και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του. Βέβαια, σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως η οδηγία της ΟΥΕΦΑ αναφέρει ότι τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται στις 31 Ιουνίου θα συνεχιστούν προκειμένου να μην παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα με τις ομάδες των οποίων τα πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μέχρι τώρα δεν τίθεται κανένα θέμα με τους τρεις ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ και οι οποίοι αγωνίζονται ως δανεικοί στην ομάδα. Ο ΟΦΗ είναι σε επικοινωνία εδώ και αρκετό καιρό με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν οι τρεις ποδοσφαιριστές και δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησης τους στα τελευταία παιχνίδια των play off όταν και θα μπει ο Ιούλιος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook