Η πιο κρίσιμη εβδομάδα για παιχνίδια με κόσμο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η διεξαγωγή του πρωταθλήματος και μένει να δούμε αν η πρόταση του ΟΦΗ θα επηρεαστεί από τα αυξανόμενα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα μας.

Υπό νορμάλ συνθήκες και από την στιγμή που οι αγώνες των play off και των play out πραγματοποιήθηκαν δίχως να παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα, θα μπαίναμε στην τελική ευθεία για να δούμε ξανά κόσμο στα ελληνικά γήπεδα. Ωστόσο δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα μετά την παρουσίαση αυξανόμενων κρουσμάτων κορονοϊού που έφτασαν τα 97 στην Ελλάδα. Μετά την συνάντηση της προηγούμενης εβδομάδας ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τους Ηλία Πουρσανίδη, Μηνά Λυσάνδρου αναμένεται να γίνει ακόμα μια μέσα στις επόμενες ημέρες προκειμένου να προετοιμαστεί το πλάνο για την φιλοξενία οπαδών στις εξέδρες των ελληνικών γηπέδων.

Μέσα από αυτήν την συνάντηση θα ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον της πρότασης του ΟΦΗ που ήδη είχε αποσπάσει θετικές κριτικές από όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, πλην ελαχίστων μεμονωμένων εξαιρέσεων, αλλά και από την Κυβέρνηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook