Τέλος εποχής για τα μπουθ του “Γεντί Κουλέ” – δημιουργούνται 50 θέσεις δημοσιογράφων!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από τρεις ολόκληρες δεκαετίες το “Γεντί Κουλέ” περνάει στην επόμενη φάση και η αρχή γίνεται με την ΠΑΕ να δημιουργεί νέες θέσεις στην θύρα 8.

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή στο γήπεδο του ΟΦΗ είναι γεγονός όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας: Οι δημοσιογράφοι δεν θα κάθονται πλέον στα μπουθ που βρίσκονται πάνω από τις 2, 7 αλλά μεταφέρονται απέναντι και πλέον θα βρίσκονται στην Θύρα 8 και δίπλα στην Θύρα 9 όπου βρίσκονται οι επίσημοι. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι θέσεις που θα δημιουργηθούν για τις ανάγκες των δημοσιογράφων θα είναι περίπου στις 50 ενώ αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι αυτή η αλλαγή υπήρχε στο μυαλό των ανθρώπων του ΟΦΗ εδώ και καιρό και απλά επισπεύσθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού καθώς απαγορεύεται πλέον η χρήση κλειστών χώρων.

Μάλιστα, το “Γεντί Κουλέ” μπαίνει στην λίστα των γηπέδων που δημιουργούν σύγχρονα δημοσιογραφικά θεωρεία τα οποία βρίσκονται εξωτερικά όπως ισχύει στα περισσότερα γήπεδα της Ελλάδας αφού πλέον μπουθ διαθέτουν μόνο τα γήπεδα του Ατρομήτου, του Αστέρα Τρίπολης και του Πανιωνίου.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα τέλος εποχής για τα δημοσιογραφικά μπουθ του “Γεντί Κουλέ” καθώς βρίσκονταν στο ίδιο σημείο για σχεδόν 30 χρόνια ενώ είναι πλέον η πρώτη αλλαγή που συντελείται στο γήπεδο με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως θα ακολουθήσουν και άλλες…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook