“Είμαι τυχερός που είμαι στον ΟΦΗ και αγαπούν τον άνθρωπο Τσιλιανίδη και όχι τον ποδοσφαιριστή”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης μίλησε στη Nova για τον τραυματισμό του πλέκοντας το εγκώμιο του club για τον τρόπο με τον οποίο τον υποστηρίζουν καθ’ όλη την διάρκεια της περιπέτειας του.

“Είναι λίγο δύσκολες οι πρώτες ημέρες, ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ. Το διαχειρίζομαι, η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει να κάθομαι στον καναπέ και να παρακολουθώ τον αγώνα αλλά αυτά έχει η ζωή και το επάγγελμα μας” είπε αρχικά ο 26χρονος μεσοεπιθετικός και συνέχισε για τον τραυματισμό του: “Καμία φορά η ζωή δεν μας τα φέρνει όπως τα θέλουμε και όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Παρ’ όλα αυτά προσπαθώ να δω τα θετικά και το μόνο που περιμένω και ανυπομονώ είναι η επιστροφή μου και μακάρι να γυρίσω πιο δυνατός”.

Για την επανέναρξη των πλέι οφ: “Σίγουρα, ανά διαστήματα ήρθε λίγο η κούραση και η έλλειψη ρυθμού. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, υπήρχε μεγάλη διάθεση και από τις δύο ομάδες. Έγινε μια καλή αρχή πάνω στην οποία πρέπει να χτίσουμε. Σίγουρα αγώνα με τον αγώνα οι δύο ομάδες θα βελτιώνονται”.

Για το μήνυμα συμπαράστασης του Δημήτρη Μάνου: “Είναι πολύ καλός μου φίλος, στενοχωρήθηκε πολύ όπως όλα τα παιδιά. Ήταν ένας τρόπος να μου δείξει την στήριξη και την αγάπη μου. Προσπαθώ να βρίσκω θετικά από όλα αυτά, είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην ζωή και την καριέρα μου και είμαι τυχερός που την περνάω όντας μέλος αυτής της ομάδας και μαζί με ανθρώπους που αγαπούν τον άνθρωπο Κοσμά Τσιλιανίδη και όχι τον ποδοσφαιριστή”.

Για τα σουτ του Μάνου: “Ναι ναι, η αλήθεια είναι αυτή. Δεν ξέρω τι γίνεται. Πάντως ήταν πολύ καλός ο Δημήτρης. Έκανε καλό παιχνίδι.

Για το κλίμα στον ΟΦΗ: “Η αλήθεια είναι ότι έχω υσπράξει αγάπη από τους ανθρώπος και όλο αυτό μου δίνει δύναμη για να ανταπεξέλθω και μέσα από όλο αυτό θα κερδίσω πολλά και θα επιτρέψω δυνατός και ψυχολογικά αλλά και συναισθηματικά για τους ανθρώπους και φυσικά για την ομάδα.

Για το ματς: “Είχε ομοιότητα με το ματς του Ηρακλείου. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ που θα έβαζε δύσκολα στον Άρη. Όμως δεν είχαμε αποτελεσματικότητα και εκεί κρίθηκε η αναμέτρηση”.

Για το φάουλ του Γκάμα: “Άπιαστο γκολ. Όταν ο εκτελεστής παέι εκεί την μπάλα εύχεσαι να πάει στο δοκάρι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook