Ο ΟΦΗ έχει βάλει μπροστά τον σχεδιασμό του με μεγάλη ταχύτητα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί να μην βρισκόμαστε (θεωρητικά πάντα) στο τέλος της χρονιάς όμως στον ΟΦΗ έχουν βάλει μπροστά τις μηχανές για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ο ΟΦΗ είναι πλέον ένας ιδιαίτερα προσφιλής προορισμός για παίκτες εντός και εκτός Ελλάδας. Τα άλματα που έχει κάνει ο ΟΦΗ τους τελευταίους 18 μήνες, τόσο οργανωτικά όσο και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, έχουν γίνει γνωστά σε όλη την ποδοσφαιρική πιάτσα και το club είναι έτοιμο να το εκμεταλλευτεί. Είναι γνωστό άλλωστε στην “πιάτσα” του ελληνικού ποδοσφαίρου πως αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που θέλουν να έρθουν στο Ηράκλειο και να φορέσουν την φανέλα του ΟΦΗ. Μάλιστα, αυτό που λέγεται στην “μανατζερική πιάτσα” είναι πως ο ΟΦΗ θα κάνει κινήσεις επιλεγμένες που θα έχουν ως μοναδικό στόχο την βελτίωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο σχεδιασμός δεν αλλάζει, το πρότζεκτ για την επόμενη σεζόν παραμένει το ίδιο και στην πρώτη γραμμή της αναζήτησης βρίσκονται οι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Και το φετινό καλοκαίρι στόχος είναι να παραμείνει αναλλοίωτο το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του ΟΦΗ με εκλεκτικές πινελιές από το τμήμα σκάουτινγκ αλλά και την, προ μηνών, παρουσία του Γιάννη Σαμαρά σε πολλές διαφορετικές χώρες της Ευρώπης. Το παιχνίδι στην Ελλάδα το κάνει και ο Γιώργος Σαμαράς με το τηλέφωνο του να χτυπάει ασταμάτητα ενώ και ο ίδιος, μέσω του σκάουτινγκ ή παίκτες που βρίσκονται εντός του… “βαλάντιου” του ΟΦΗ και τους οποίους παρακολουθεί ο ίδιος προσωπικά. Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι Έλληνες μάνατζερ που μιλούν προσωπικά με τον Γιώργο Σαμαρά και συζητούν μαζί του για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Μπορεί για κάποιους να είμαστε θεωρητικά στα μέσα της χρονιάς ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως στον ΟΦΗ βρίσκονται σε στασιμότητα. Αντιθέτως οι μηχανές του ΟΦΗ δουλεύουν στο φουλ και σκοπός είναι να ξεκαθαρίσει η τελική λίστα των παικτών που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας ώστε με την λήξη των πλέι οφ να έχουν προχωρήσει αρκετές υποθέσεις από αυτές που έχουν ξεχωρίσει στον σύλλογο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook