Video | Σαν Σήμερα: Το γκολ που δεν θα ξεχάσει κανένας!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από το μαγικό παιχνίδι του ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ” με τον Πλατανιά στους αγώνες μπαράζ και όμως κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα τελευταία λεπτά.

Μπορεί ο ΟΦΗ τώρα να βρίσκεται στα πλέι οφ και να σκέφτεται ήδη το ευρωπαϊκό παιχνίδι, ωστόσο αν δεν ήταν το γκολ του Ναμπί ίσως να μιλούσαμε εντελώς διαφορετικά σήμερα για την ιστορία της ομάδας.

Ήταν 22 Μαϊού όταν ο ΟΦΗ φιλοξενούσε τον Πλατανιά στον επαναληπτικό του 0-0 στο “Γεντί Κουλέ” και ήθελε μόνο τη νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία. Το παιχνίδι ξεκίνησε ονειρικά για την ομάδα του Βέρα – Ίσις, αφού ο Νέιρα ευστοχεί από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-0. Ο Πλατανιάς ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Τσαμούρη λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ ήταν στην επίθεση συνεχώς και ο Γιακουμάκης καταφέρνει να βάλει και πάλι μπροστά την ομάδα με προβολή, ωστόσο βγάζει τη φανέλα του και δέχεται την δεύτερη κίτρινη αφήνοντας τον ΟΦΗ με 10.

Από εκεί και μετά το παιχνίδι γίνεται ροκ! Ο Πλατανιάς πήρε μέτρα στο γήπεδο και “παγώνει” το “Γεντί Κουλέ” στο 91′ με τον Παπανικολάου να ισοφαρίζει σε 2-2! Όλα έμοιαζαν αδιανόητα, αφού έμεναν λίγα λεπτά στο παιχνίδι και ο ΟΦΗ έψαχνε γκολ για να μείνει στην κατηγορία.

Εκεί που όλα έμοιαζαν τελειωμένα έρχεται η στιγμή που ο ΟΦΗ κερδίζει φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και πολύ πλάγια. Εκεί εμφανίζεται ο Ναμπί. Άπαντες περίμεναν σέντρα μιας και είχαν μείνει ελάχιστα λεπτά, ωστόσο ο Άγγλος επιτελικός μέσος αποφασίζει την απευθείας εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-2! Τα υπόλοιπα; Γνωστά…

Δείτε το βίντεο από το παιχνίδι:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook