Το Σαν Σήμερα στην Super League

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σημαντικά γεγονότα για τη σημερινή ημέρα, 18 Μαΐου, παρουσιάζει η Σούπερ Λίγκα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ιστορική αναδρομή στη σημερινή ημέρα, 18 Μαΐου, κάνει η επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας.

1975
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έρχεται ισόπαλος με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες 1-1 (35’ σουτ Σεϊζης – 21’ σουτ Κρητικόπουλος) και η ΑΕΚ που νικά στην Καστοριά με 2-0 (14’ σουτ, 43’ σουτ Βάγκνερ) πλησιάζει στους δύο βαθμούς, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

1980
Ο Ολυμπιακός νικά τον ΠΑΟΚ 2-0 (14’ κεφαλιά, 30’ φάουλ Γαλάκος) και ο Άρης 1-0 στη Ρόδο (14’ σουτ Ζήνδρος), για να οδηγηθούν σε μπαράζ για τον τίτλο. Την ίδια μέρα στον αγώνα Παναθηναϊκός – Καβάλα 2-1 (37’ σουτ Άλβαρες, 55’ πέναλτι Υφαντίδης – 67’ αυτογκόλ Κίζας) ο Μίμης Δομάζος παίζει το 538ο και τελευταίο του παιχνίδι στην Α’ Εθνική. Σταματά μετά από 21 σεζόν, με ένα αριθμό αγώνων που είναι απίθανο να ξεπεραστεί.

1997
Προτελευταία αγωνιστική και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η αγωνία κορυφώνεται, καθώς ο Άρης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Και μένοντας στο 0-0 με την Καλαμάτα, την ώρα που Βέροια και Παναχαϊκή νικούν, υποβιβάζεται από την Α’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.

1998
Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός για να γιορτάσει τον τίτλο του συμφωνεί με τη Βέροια ο αγώνας τους με τη μακεδονική ομάδα γηπεδούχο να γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός κάνει τη φιέστα του, παρά το γεγονός ότι χάνει το παιχνίδι με 2-0 (14’ αυτογκόλ Καραταϊδης, 76’ σουτ Προτάσοφ).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook