Θέμα: Κανένα ενδιαφέρον του Oλυμπιακού για τον Σεμέντο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί στην Αθήνα να γράφουν και να γράφουν για τον 24χρονο εξτρέμ και τον ΟΣΠΦ όμως οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως στον Πειραιά δεν ασχολούνται με τον Λισάντρο Σεμέντο.

Από τον περασμένο Γενάρη τα αθηναϊκά ΜΜΕ έχουν “λυσσάξει” να πάνε τον Λισάντρο Σεμέντο στον Ολυμπιακό. Θεμιτό μεν αφού ο Ολυμπιακός (όπως και ο ΟΦΗ) “πουλάει” και τα μεταγραφικά φέρνουν χτυπήματα και κλικς αλλά αυτό έχει μεγάλη διαφορά από το να είναι πραγματικότητα ότι έχει γραφτεί μέχρι στιγμής. Τον πρώτο μήνα του 2020 σχεδόν είχαν… μεταγράψει τον Σεμέντο στον Ολυμπιακό και θεωρούσαν δεδομένη την μετακίνηση του στον Πειραιά μόνο που οι μετέπειτα εξελίξεις διέψευσαν κατηγορηματικά όλους όσους ήταν βιαστικοί. Ο 24χρονος εξτρέμ παρέμεινε στον ΟΦΗ, δεν πήρε μεταγραφή και εν τέλει δικαιώθηκε και το ρεπορτάζ που ανέφερε ότι ο παίκτης δεν βρισκόταν στην λίστα του Ολυμπιακού.

Τώρα πάλι, ξεκίνησε δεύτερος κύκλος δημοσιευμάτων γύρω από τον Λισάντρο Σεμέντο και τον Ολυμπιακό με τις πληροφορίες του Gentikoule να αναφέρουν πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον εξτρέμ του ΟΦΗ. Πέραν του ότι αγωνίζεται σε μια θέση όπου στον Ολυμπιακό στοχεύουν παίκτες που θα είναι σε θέση να παίξουν άμεσα, το κόστος της μεταγραφής του από την Φορτούνα Σιτάρντ κρίνεται ασύμφορο για έναν ποδοσφαιριστή με τους αριθμούς του Λισάντρο Σεμέντο.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και την Τετάρτη, εφημερίδα που πρόσκειται στον Ολυμπιακό και η οποία αναλύοντας το προφίλ του Σεμέντο ανέφερε πως ο Ολυμπιακός αν κάνει κίνηση θα κάνει για να προστεθεί στο ροτέισον και όχι για βασική επιλογή στην ενδεκάδα. Άρα, όπως αναφέρουν  και πηγές του Gentikoule, o Ολυμπιακός δεν φαίνεται διατεθειμένος να δώσει ένα ποσό γύρω στα 2 εκ. ευρώ για να πάρει έναν παίκτη που θα ξεκινάει από τον πάγκο.

Όπως έχουμε γράψει ξανά και ξανά, αυτήν την στιγμή δεν έχει πάει καμία πρόταση στην Φορτούνα που να αφορά τον Λισάντρο Σεμέντο και αυτό έχει την σημασία του. Γιατί είναι ένας παίκτης που έχει ήδη αντίκτυπο με βάση τις εμφανίσεις του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και παρ’ όλα αυτά κανένας δεν έχει απευθυνθεί στους Ολλανδούς για να κάνει κίνηση.

Όσον αφορά τον ΟΦΗ; Ο ΟΦΗ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Φορτούνα από τον Δεκέμβριο του 2018 όταν και ο Κρίστοφερ Μπράουν ήρθε στην Ελλάδα αφήνοντας πίσω τους Ολλανδούς και μεταξύ των δύο συλλόγων υπάρχουν άριστες σχέσεις. Ο ΟΦΗ είναι σε ανοικτή γραμμή με την Φορτούνα, γίνεται κατανοητό πως το ποσό της ρήτρας είναι πολύ μεγάλο όμως αυτό δεν σημαίνει ότι στο ΒΑΚ δεν θέλουν να διατηρήσουν τον Σεμέντο στο ρόστερ του. Προς το παρόν, είναι ανοικτά τα πάντα και κανένας δεν μπορεί να κάνει εκτίμηση για το μέλλον του Λισάντρο Σεμέντο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook