Η ξεκάθαρη θέση του ΟΦΗ και οι προτάσεις του Πουρσανίδη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για μια ακόμα συνεδρίαση ο ΟΦΗ είχε ξεκάθαρη θέση σχετικά με τα θέματα που απασχολούν την Super League.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης ο οποίος εκπροσώπησε τον ΟΦΗ όπως γίνεται συνήθως πρότεινε να γίνουν τόσο τα play offs όσο και οι αγώνες της επόμενης σεζόν με 20% κόσμο στις εξέδρες του κάθε γηπέδου. Ήταν μάλιστα η μοναδική πρόταση που τέθηκε για να υπάρχουν φίλαθλοι στα γήπεδα, μιας και η άλλη περίπτωση είναι χωρίς κόσμο ακόμα και για τη νέα χρονιά ή μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο.

Μάλιστα ο ΟΦΗ ήταν αυτός που πρότεινε να πάρουν οι ομάδες ποσοστό από το Στοίχημα, με τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ να μην μοιάζει αρνητικός για την πρόταση αυτή και να αναμένεται συζήτηση.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης παράλληλα ήταν αυτός που πρότεινε να γίνει άμεσα συζήτηση με τη NOVA για να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις της, σε περίπτωση που γίνουν τα playoffs.

Όσο για το θέμα με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, αυτό που, μεταξύ άλλων, είπε ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ είναι ότι “οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι δικοί μας, της ομάδας μας και πρέπει τίμια και ωραία να συνεννοηθούμε όλοι μαζί για να πάρουμε μια απόφαση σχετικά με τις περικοπές που θα γίνουν στα συμβόλαια, από τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν μειώσεις σε όλους όσοι εργάζονται στις ομάδες”.

Τώρα όσον αφορά το τηλεοπτικό ο ΟΦΗ υποστηρίζει για μια ακόμα φορά ότι πρέπει να γίνουν όσες κινήσεις χρειάζονται προκειμένου να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά. Μάλιστα στην ομάδα σέβονται απόλυτα τη NOVA η οποία είναι ο τηλεοπτικός παραγωγός της ομάδας, ωστόσο είναι θετικοί σε ότι έχει να κάνει καλό με το ποδόσφαιρο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook