Ο Ραχμάν Ουές στο Gentikoule μιλάει για τον ΟΦΗ: “Ήρθα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η πρώτη συνέντευξη του Ραχμάν Ουές ως παίκτης του ΟΦΗ αποκλειστικά στο Gentikoule.

Ο Ραχμάν Ουές αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά καθώς είναι γνωστό από τον περασμένο Γενάρη πως έχει υπογράψει στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Ο 22χρονος δεξιός μπακ που αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στην θέση του στην Σούπερ Λιγκ 2 και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων είναι η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ για την σεζόν 2020 – 2021 και μίλησε, για πρώτη φορά για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, στο Gentikoule εκφράζοντας την ανυπομονησία του να έρθει στο Ηράκλειο για μόνιμη εγκατάσταση και να φορέσει τα “ασπρόμαυρα”.

Ο νεαρός δεξιός μπακ που έκανε το ξεπέταγμα του με την φανέλα του Πλατανιά ενώ τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στον Παναθηναϊκό, όπου γνωρίστηκε με τον Γιάννη Σαμαρά, μιλώντας στο Gentikoule δεν κρύβει την χαρά αλλά και την τύχη που θα αποτελέσει μέλος του ΟΦΗ.

“Ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα του ΟΦΗ, είμαι ανυπόμονος να έρθω στο Ηράκλειο και να αγωνιστώ σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας” ήταν τα πρώτα λόγια του Ραχμάν Ουές που μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον Πλατανιά, ανοίγει τα φτερά του κάνοντας το μεγαλύτερο βήμα της, μέχρι τώρα ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Συνεχίζοντας ο Ουές τόνισε: “Τι να πω, είμαι και αισθάνομαι πολύ τυχερός που πάω στον ΟΦΗ σε αυτήν την περίοδο, ένας σύλλογος που είδαμε όλοι φέτος τον τρόπο λειτουργίας του και πόσο υψηλό είναι το επίπεδο. Όλοι γνωρίζουν πως ο ΟΦΗ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω και εγώ μέλος της”.

Όσο για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που στηρίζει τους Έλληνες παίκτες, υπογράμμισε πως “ο ΟΦΗ θα με βοηθήσει να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής και να γίνω καλύτερος. Είδαμε φέτος ότι είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο ΟΦΗ είναι ομάδα με πολύ σοβαρή διοίκηση, ανθρώπους του ποδοσφαίρου και είμαι πολύ ανυπόμονος για να γίνω μέλος του συλλόγου. Ο κύριος Σίμος ήταν προπονητής στην ακαδημία του Παναθηναϊκού όταν ήμουν εκεί όπως και ο κύριος Σαμαράς που τον γνώριζα από τότε”.

Παράλληλα, ο Ραχμάν Ουές μίλησε και για την ατμόσφαιρα του “Γεντί Κουλέ” όπου το έζησε για πρώτη φορά, ως αντίπαλος του ΟΦΗ, στο περσινό μπαράζ με τον Πλατανιά χαρακτηρίζοντας το “κλουβί”: “Το γήπεδο είναι πραγματικά διαφορετικό από τα υπόλοιπα γήπεδα της Ελλάδας. Όπως ανεβαίνεις από την καταπακτή, σου θυμίζει έντονα ένα “κλουβί”. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι τρομερός, το γνωρίζουν όλοι αυτό και το Ηράκλειο είναι μια πόλη που έχει αρκετούς ποδοσφαιρόφιλους που αγαπούν το άθλημα και την ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook