Να φύγει η χρονιά και να μην ξανά ρθει για τον Φερέιρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μπορεί να είναι ακόμα αρχή στην καριέρα του, ωστόσο ο Φερέιρα πέρασε μια από τις χειρότερες χρονιές στην καριέρα του, αφού ουσιαστικά δεν μπόρεσε ποτέ να αγωνιστεί λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε στον ΟΦΗ το καλοκαίρι, αφού την περασμένη χρονιά είχε έρθει ως δανεικός, ωστόσο η πρώτη χρονιά δεν ήταν η καλύτερη, αφού όχι μόνο δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον ΟΦΗ, αλλά έμεινε και ο ίδιος πίσω από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Φερέιρα στην προετοιμασία στην Ολλανδία έχασε κάποιο μέρος της, λόγω τραυματισμού, ενώ και μέσα στη χρονιά κάποια μικροπροβλήματα δεν τον άφησαν να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα μη μπορώντας να βρει ρυθμό μέσα στις προπονήσεις…

Αποκορύφωμα της άτυχης χρονιάς ήταν το ματς με την Λάρισα, όπου ο Βραζιλιάνος λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς υπέστη ρήξη χιαστού με αποτέλεσμα να τελειώσει άμεσα μια άτυχη χρονιά για τον ίδιο.

Ο… Γολγοθάς του Φερέιρα συνεχίζεται για τον ίδιο θέλοντας να είναι έτοιμος τη νέα αγωνιστική χρονιά και να μπορέσει να δώσει στον ΟΦΗ αυτά που μπορεί, μιας και οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν επενδύσει στον ίδιο και την ποιότητα του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook