Έχει όλες τις δυνατότητες και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Σουρνάκης προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία που του δίνει ο Γιώργος Σίμος να την αρπάξει από τα μαλλιά και να δείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ του ΟΦΗ και τα επόμενα χρόνια.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στον σύλλογο από τις ακαδημίες, φέτος έζησε μια πρωτόγνωρη εμπειρία με την προετοιμασία στην Ολλανδία και σίγουρα έχει πάρει ήδη αρκετά νέα πράγματα από τον Γιάννη Σαμαρά και φυσικά από τον προπονητή του Γιώργο Σίμο και τους συνεργάτες του.

Ο Σουρνάκης έχει ταλέντο και δυνατότητες να αγωνιστεί στον ΟΦΗ και να μπορέσει να ζήσει το όνειρο του και αυτό το δείχνει σε κάθε ευκαιρία που παίρνει είτε σε προπόνηση, είτε σε φιλικό είτε σε κάποιο παιχνίδι.

Σίγουρα η θέση που παίζει είναι ιδιαίτερη στην μεσαία γραμμή και αυτό του δίνει έξτρα κίνητρο να δουλέψει παραπάνω, αφού αυτή τη στιγμή υπάρχουν παίκτες βαρόμετρα…

Όπως και να χει ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει την ευκαιρία στα πόδια του για να μπορέσει να συνεχίσει για πολλά χρόνια στον ΟΦΗ και να γίνει ένα από τα βασικά στελέχη των επόμενων χρόνων, αφού μην ξεχνάμε και στο πρότζεκτ της ομάδας υπάρχει και ο στόχος να πλαισιώνεται η ομάδα με παίκτες των ακαδημιών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook