Ο Γκόμεζ για την λατρεία που γνώρισε στην Κρήτη: “Δεν με άφηναν να πληρώνω σε εστιατόρια και σούπερ μάρκετ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ρόναλντ Γκόμεζ μίλησε σε podcast στην Κόστα Ρίκα και περιέγραψε την μεγάλη αγάπη που έζησε στο Ηράκλειο την τριετία που φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ.

Ο Κοσταρικανός επιθετικός φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ την τριετία 1999 – 2002 και 18 χρόνια μετά την αποχώρηση του από την Κρήτη παραμένει ένας από τους καλύτερους ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκε στην ομάδα. Η θητεία του στην Κρήτη απασχολεί ακόμα τα Μέσα της πατρίδας του με τον Γκόμεζ να είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Κόστα Ρίκα και μιλώντας σήμερα σε podcast περιέγραψε με λεπτομέρειες τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

“Όσο ήμουν στον ΟΦΗ, δεν πλήρωσα ποτέ μου σε σούπερ μάρκετ και εστιατόρια, δεν πλήρωσα ποτέ και τίποτα! Πήγαινα σε εστιατόριο και ντρεπόμουν επειδή μου έλεγαν να μην πληρώσω. Έφτανα εκεί και μου έλεγαν: “Τρώε ότι θέλεις, δεν θα πληρώσεις τίποτα εδώ πέρα. Στα σούπερ μάρκετ δεν μου χρέωναν τίποτα” είπε χαρακτηριστικά ο μεγάλος Κοσταρικανός άσος και συνέχισε λέγοντας: “Δεν μου άρεσε αυτό αλλά επέμεναν πάντα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook