40 ημέρες καραντίνας για τον Σίμο: Καθημερινά τετ α τετ με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με την οικογένεια του και σε καθημερινή βάση σχεδίαζε τον ΟΦΗ της φετινής αλλά και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μπορεί το ελληνικό ποδόσφαιρο να βρέθηκε και εκείνο σε καθεστώς εγκλεισμού όμως είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, στον ΟΦΗ δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια αλλά αντιθέτως η ένταση της δουλειάς έγινε μεγαλύτερο. Ο Γιώργος Σίμος βρέθηκε αυτό το χρονικό διάστημα στην Αθήνα όπου πέρασε την περίοδο της καραντίνας μαζί με την οικογένεια του ωστόσο σε καθημερινή βάση το πρόγραμμα είχε ΟΦΗ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, καθ’ όλη την διάρκεια του lockdown, είχε συνεχείς επαφές με τους ποδοσφαιριστές του. Κάθε μέρα είχε τετ α τετ συναντήσεις και συζητήσεις, μέσω skype, θέλοντας να είναι σε συνεχή επαφή μαζί τους προκειμένου να βλέπει πως είναι οι ποδοσφαιριστές του τόσο από ψυχολογικής πλευράς, όσο και από αγωνιστικής αφού ήταν σε εξέλιξη το πρόγραμμα εκγύμνασης τους.

Ο Γιώργος Σίμος, σε όλο το αυτό το χρονικό διάστημα συζητούσε με τους ποδοσφαιριστές του αλλά και με τις οικογένειες τους θέλοντας να είναι δίπλα τους σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούσαν εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού ενώ παράλληλα είχε συνεχείς επαφές και με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ. Άλλωστε, όπως είχε επισημάνει και ο γυμναστής του ΟΦΗ Γιάννης Κεσόγλου σε συνέντευξη του στο Gentikoule, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έπαιρναν καθημερινά το πρόγραμμα που έπρεπε να ακολουθούν ώστε η επιστροφή στις προπονήσεις να γινόταν με πιο ομαλό πρόγραμμα. Με την επιστροφή του Γιώργου Σίμου στο Ηράκλειο, ο τεχνικός του ΟΦΗ πήγε αμέσως στο “Βαρδινογιάννειο” όπου συναντήθηκε με τα υπόλοιπα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος ξεκινώντας αμέσως τον σχεδιασμό για την επικείμενη έναρξη των πλέι οφ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook