Έρχεται μόνιμα στο Ηράκλειο ο Βαγγέλης Χοσάδας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η μεγάλη δόξα του παρελθόντος του ΟΦΗ έρχεται στο Ηράκλειο για μόνιμη εγκατάσταση και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην μεγάλη ποδοσφαιρική του αγάπη.

Η είδηση έγινε γνωστή χθες από το το σάιτ της Ρόδου news12.gr και το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ αναμένεται να επιστρέψει στο Ηράκλειο και την Κρήτη για μόνιμη εγκατάσταση ενώ στην πόλη μας βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες και η σύζυγος του που μένει πλέον μόνιμα. Έτσι και ο Βαγγέλης Χοσάδας αναμένεται να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για το Ηράκλειο, για μόνιμη εγκατάσταση, δύο δεκαετίες μετά την τελευταία του παρουσία στον ΟΦΗ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Βαγγέλης Χοσάδας ήδη βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Γιάννη Σαμαρά και σύντομα αναμένεται να τα πουν και επί Κρητικού εδάφους προκειμένου να συζητήσουν για την πιθανή συνεργασία του με τον ΟΦΗ. Άλλωστε, είναι γεγονός πως ο Βαγγέλης Χοσάδας διατηρεί στενή φιλία χρόνων με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, συνυπήρξαν παίκτες για χρόνια ολόκληρα ενώ ποτέ δεν έλειψε και η συχνή επικοινωνία ανάμεσα τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook