Δεν πρόλαβε να συστηθεί και περιμένει τα πλέι οφ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ζοάο Βίκτορ είναι από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, ωστόσο δεν πρόλαβε παίξει αρκετά παιχνίδια και πλέον περιμένει τα πλέι οφ για να αποδείξει ότι μπορεί να κρατηθεί στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Ο Βραζιλιάνος μέσος ήρθε στον ΟΦΗ με εξάμηνη συμφωνία και εφόσον οι εμφανίσεις του έπειθαν τους ανθρώπους του ΟΦΗ θα γινόταν συζήτηση για ανανέωση της συνεργασίας μιας και το… κασέ του είναι αρκετά υψηλό.

Πάντως ο Ζοάο Βίκτορ μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί μόνο τρεις φορές με τη φανέλα του ΟΦΗ έχοντας 286 λεπτά συμμετοχής, κάτι που δεν τον αφήνει να αποδείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πάντως τα πρώτα του δείγματα, δείχνουν έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία και ικανότητα να κρατήσει μπάλα στην μεσαία γραμμή, εφόσον αγωνίζεται στο κέντρο, ή να οργανώνει το παιχνίδι όταν αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.

Πλέον ο ίδιος αλλά και ο ΟΦΗ περιμένουν τα πλέι οφ και την επανέναρξη του πρωταθλήματος για να δείξει τι μπορεί να κάνει και να έχουν άπαντες μια ολοκληρωμένη γνώμη για το αν μπορεί να συνεχίσει στον σύλλογο ή όχι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook