Ναμπί: Ένας απρόβλεπτος που κάνει την διαφορά!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αντίλ Ναμπί ήρθε στον ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική χρονιά μέσα στον Ιανουάριο και κατάφερε σε λίγους μήνες να γίνει ο αγαπημένος παίκτης της εξέδρας χάρη στο γκολ που πέτυχε με τον Πλατανιά!

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως με την “τρελή” σκέψη του Ναμπί ο ΟΦΗ έμεινε πέρυσι στην Super League και ξεκίνησε την αντεπίθεση για να φτάσει φέτος στην πρώτη εξάδα και στο εισιτήριο της ευρώπης.

Ο Άγγλος επιτελικός είναι ένας παίκτης κλειδί για την πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, αφού μπορεί κάθε στιγμή να απειλεί την εστία, ή να δημιουργεί ρήγματα για να απειλούν οι συμπαίκτες του.

Ο ΟΦΗ στο περυσινό μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, βρήκε ένα παίκτη απρόβλεπτο που έχει εμπιστοσύνη στο ταλέντο του και μπορεί να κάνει την διαφορά, χωρίς να περιμένει κανέναν…

Ο Ναμπί λοιπόν είναι ένας παίκτης βαρόμετρο στην πορεία του ΟΦΗ αυτό τον 1.5 χρόνο και σιγουρα η επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας είναι να συνεχίσει έτσι και φυσικά να γίνει ακόμα καλύτερος για να βοηθήσει τον σύλλογο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήταν μια μεταγραφή που βγήκε με το παραπάνω…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook