Aποκλειστικό: Ενδιαφέρον από Τουρκία για τον Τσιλιανίδη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ομάδα της Τουρκίας έχει παρακολουθήσει από κοντά τον Κοσμά Τσιλιανίδη και έχει στείλει το μήνυμα της προς τον ΟΦΗ για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Μπορεί την τελευταία εβδομάδα να είναι το όνομα του Λισάντρο Σεμέντο που έχει συνδεθεί με την Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ένας άλλος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ βρίσκεται στα ραντάρ συλλόγου της γειτονικής χώρας. Αυτός είναι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει εκφραστεί ενδιαφέρον για την απόκτηση του από ομάδα της Τουρκίας. Μάλιστα, το ενδιαφερόμενο club φαίνεται πως έχει… στείλει και το μήνυμα του προς τον ΟΦΗ εν όψει του ερχόμενου καλοκαιριού ενώ υπενθυμίζουμε πως τον περασμένο Γενάρη υπήρξε επίσημη πρόταση από την Σταντάρ Λιέγης η οποία ωστόσο κόπηκε μαχαίρι από την ΠΑΕ που δεν ήθελε να παραχωρήσει έναν κομβικό ποδοσφαιριστή στα μέσα της χρονιάς και ενώ είχε ανοίξει ο δρόμος για τα πλέι οφ και κατά συνέπεια για την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ωστόσο, τώρα τα δεδομένα που δημιουργούνται είναι εντελώς διαφορετικά καθώς ο Τσιλιανίδης είχε μια πληθωρική παρουσία καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς και αποτελεί γενική παραδοχή πως υπήρξε από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου.

Το ενδιαφέρον των Τούρκων είναι ιδιαίτερα θερμό και δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις μετά το τέλος των πλέι – οφ όταν και ο ΟΦΗ θα δώσει, όπως όλα δείχνουν, 10 παιχνίδια υψηλού ανταγωνισμού. Υπενθυμίζουμε ότι ο Τσιλιανίδης υπέγραψε πέρυσι συμβόλαιο μέχρι το 2022 και είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να φέρουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου ενώ δικαιώνεται απόλυτα το ποδοσφαιρικό πλάνο του ΟΦΗ από το γεγονός ότι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής, που μέσω του της ομάδας – όπως ο Σεμέντο, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού. Μην ξεχνάτε πως το ίδιο είχε συμβεί και με τον Σακόρ που μέχρι τον τραυματισμό του είχε προσελκύσει ενδιαφερόμενους – που το γνώριζαν στον ΟΦΗ – οι οποίοι παρακολουθούσαν το Νορβηγό μέσο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook