Παραμένει στην λίστα του ΟΦΗ ο Νίλι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, το ενδιαφέρον για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό παραμένει εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για το Νίλι αναθερμάνθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη όταν και ο Ισπανός είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από τον Πλατανιά λόγω οφειλών της ομάδας των Χανίων προς το πρόσωπο του. Πράγματι, οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις ωστόσο ποτέ δεν έγινε κάτι προχωρημένο καθώς ο Νίλι είχε υπογράψει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Πλατανιά όπου δεσμευόταν πως αν συνέχιζε την καριέρα του σε ομάδα της Ελλάδας τότε εκείνη θα έπρεπε να πληρώσει ρήτρα ύψους 200.000 ευρώ ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να το κάνει αυτό, από την δική του τσέπη, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Έτσι, ο ΟΦΗ δεν μπήκε στην διαδικασία να προχωρήσει τις επαφές με το Νίλι καθώς δεν υπήρχε λόγος να δαπανηθεί το παραπάνω ποσό για έναν ποδοσφαιριστή που το συμβόλαιο του θα έληγε έπειτα από έξι μήνες και κατά συνέπεια η ομάδα θα μπορούσε να τον πάρει χωρίς να πληρώσει τον σύλλογο του. Εν συνεχεία, ο Νίλι πήρε μεταγραφή για την Ινδία και την Μπενγκαλούρου FC ωστόσο στην συνέχεια, λόγω του κορονοϊού, η χώρα της Ασίας μπήκε σε καραντίνα από τις 25 Μαρτίου.

Αλλά, έτσι και αλλιώς ο Νίλι είχε υπογράψει στην Ινδία για έξι μήνες οπότε τον Ιούνιο ολοκληρωνόταν το συμβόλαιο του με την Μπενγκαλούρου και στόχος του ήταν να επιστρέψει στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

Πλέον, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule το κανάλι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τον Πλατανιά τόσο στους αγώνες μπαράζ του Μάη όσο και στο πρωτάθλημα της Football League, παραμένει ανοικτό και ο Νίλι συνεχίζει να ενδιαφέρει τον σύλλογο. Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για επαφές που είναι σε εξέλιξη αυτό το χρονικό διάστημα μιας και ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης ενώ είναι και σε πολύ καλή ηλικία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook