Tάτσης: “O Oυές μπορεί να παίξει στον ΟΦΗ, εξαιρετικός προπονητής ο Σίμος”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του Πλατανιά Γιάννης Τάτσης μίλησε στην εκπομπή της ιστοσελίδας athlitiko.gr πλέκοντας το εγκώμιο τόσο του Ραχμάν Ουές, όσο και της δουλειάς που γίνεται στον ΟΦΗ.

Ο Ραχμάν Ουές αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ για την σεζόν 2020 – 2021 και ο προπονητής που τον ανέδειξε στον Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης αναφέρθηκε στον δεξιό μπακ που θα φοράει τα “ασπρόμαυρα”: “Με βάση την ηλικία του διαθέτει πολύ ταλέντο, πιστεύω πως ο ΟΦΗ σαν μια μελλοντική επιλογή όμως πιστεύω πως μπορεί να παίξει στην ομάδα. Με σκληρή δουλειά μπορεί να παίξει στον ΟΦΗ”.

Η κουβέντα δεν μπορούσε να μην πάει και στα περσινά μπαράζ ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά με τον Γιάννη Τάτση να λέει πως “σίγουρα βρεθήκαμε μια ανάσα από την άνοδο όμως ο ΟΦΗ είναι ένας σύλλογος που διαθέτει πολύ καλή οργάνωση, ανθρώπους που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο ενώ και το τεχνικό επιτελείο που διαθέτει είναι εξαιρετικό”. Όσο για τον Γιώργο Σίμο πρόσθεσε λέγοντας πως “πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί που είναι πολύ καλός προπονητής και ιδιαίτερα μεταδοτικός με τους παίκτες του”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook