Καμία κίνηση πριν την έκθεση της ΟΥΕΦΑ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κανένα έργο δεν μπορεί να γίνει στο “Γεντί Κουλέ” εν όψει της ευρωπαϊκής συμμετοχής του ΟΦΗ αφού πρώτα πρέπει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 20 ολόκληρα χρόνια και είναι δεδομένο πως τα πράγματα και οι απαιτήσεις δεν είναι όπως ήταν και το 2000. Οι απαιτήσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έχουν αλλάξει, το ποδόσφαιρο αλλά και οι εγκαταστάσεις των ομάδων έχουν προχωρήσει προς τα μπροστά και αυτήν την στιγμή κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ισχύουν οι όροι και οι προϋποθέσεις του μιλένιουμ.

Κατά συνέπεια, στον ΟΦΗ δεν μπορούν να πιάσουν ούτε… πινέλο για να γίνει η εκκίνηση των εργασιών στο “Γεντί Κουλέ”. Άλλωστε, εξαρχής μοναδική προτεραιότητα της διοίκησης του ΟΦΗ ήταν και είναι να αγωνιστεί η ομάδα στην φυσική έδρα της και όχι να υποχρεωθεί σε μετακόμιση στο Παγκρήτιο Στάδιο. Το να αποτελέσει το “Γεντί Κουλέ” την έδρα του ΟΦΗ στα παιχνίδια του Europa League αποτελεί την μοναδική επιλογή της ΠΑΕ ωστόσο δεν μπορεί να γίνει τίποτα απολύτως εάν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν στην Ελλάδα και ακολουθήσει μετέπειτα η δήλωση των ομάδων που θα αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Εν συνεχεία και αφού γίνει το πρώτο βήμα, θα έρθει στο Ηράκλειο κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ που θα προχωρήσει σε έλεγχο των εγκαταστάσεων δίνοντας τις απαραίτητες συστάσεις στον σύλλογο για το τι αλλαγές πρέπει να κάνει στο γήπεδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook