Την Παρασκευή στις 21:00 η νέα τηλεδιάσκεψη των αρχηγών

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η νέα τηλεδιάσκεψη των αρχηγών των ομάδων της Super League που αφορά στην πρόταση της Λίγκας για μείωση 25% στα συμβόλαιά τους, αλλά και στις επόμενες κινήσεις τους, θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής (08/05), στις 21:00.

Οι αρχηγοί των ομάδων της Super League θα πραγματοποιήσουν νέα τηλεδιάσκεψη το βράδυ της Παρασκευής (08/05), στις 21:00, για να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις τους, ύστερα από την πρόταση που τους έγινε για “γενναία” περικοπή των ετήσιων απολαβών τους.
Υπενθυμίζουμε, η Λίγκα πρότεινε στην τηλεδιάσκεψη του Σαββάτου (02/05) μείωση 25% στα ετήσια συμβόλαια, το οποίο μεταφράζεται σε 83% για τους 2,5 μήνες της πανδημίας.

Το βέβαιο είναι πως η πρόταση της Λίγκας δεν πρόκειται να γίνει δεκτή, αφού οι παίκτες θεωρούν πως το “ψαλίδι” είναι δυσβάσταχτο ειδικά για ποδοσφαιριστές που δεν έχουν υψηλά συμβόλαια ή έχουν μείνει πολλούς μήνες απλήρωτοι.

Αυτό σημαίνει πως από το Σάββατο (09/05) θα αρχίσει ένας νέος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ της Λίγκας και των ποδοσφαιριστών προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή”, αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα, ακόμα κι αν ανάψει το “πράσινο φως” η κυβέρνηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook