Ένας “μάγος” που έχει μόνο μια παραξενιά…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ήρθε στην Ελλάδα πέρυσι μας παρουσιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς της Νέας Σμύρνης (2-2) και μέχρι και σήμερα μας δείχνει ότι μπορεί σε κάθε ματς να κάνει το κάτι διαφορετικό…

Ο λόγος για τον Χουάν Νέιρα! Ο Αργεντίνος μέσος ήρθε στον ΟΦΗ ως επιτελικός μέσος, ωστόσο λίγο πριν το φινάλε της περυσινής χρονιάς Βέρα και Ίσις αποφάσισαν να τον βάλουν δίπλα στον Μεγιάδο στην μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα ο ίδιος να εξελιχθεί σε ένα παίκτη… βαρόμετρο για τις επιτυχίες του συλλόγου.

Φέτος ξεκίνησε την χρονιά από την μεσαία γραμμή, δείχνοντας παράλληλα στον Γιώργο Σίμο πως θα είναι και πάλι μια δύναμη στο ρόστερ για να πετύχει η ομάδα τον στόχο. Έχοντας το ηγετικό στυλ, ο Νέιρα ήταν από τους σταθερούς παράγοντες στις επιτυχίες του ΟΦΗ, έχοντας μόνο ένα ελάττωμα το οποίο τον κάνει ιδιαίτερα παράξενο.

Αυτό δεν είναι άλλο από τις κίτρινες κάρτες! Ο Αργεντίνος μέσος δεν μπορεί να ελέγχει με ευκολία τα νεύρα του και οι περισσότερες κάρτες που έχει δεχτεί στα δύο χρόνια που βρίσκεται στον ΟΦΗ είναι από διαμαρτυρία.

Παρόλα αυτά ο Νέιρα είναι ένας παίκτης που χρειάζεται ο ΟΦΗ και σίγουρα η ανανέωση του συμβολαίου του το φετινό καλοκαίρι ήταν πέρα για πέρα σωστή απόφαση, αφού όπως είδαμε στο πρωτάθλημα είναι ο παίκτης που μπορεί να ηρεμήσει το παιχνίδι της ομάδας και να δημιουργήσει παράλληλα ρήγματα και φάσεις στα αντίπαλα καρέ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook