Τι θα συμβαίνει σε περίπτωση που εμφανιστεί κρούσμα;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δεν δόθηκε ουσιαστική απάντηση στο πιο κρίσιμο ερώτημα στην Τηλεδιάσκεψη των γιατρών των ομάδων της Super League για το γενικό υγειονομικό πρωτόκολλο για τον αθλητισμό.

Στην Τηλεδιάσκεψη των γιατρών των ομάδων της Super League για το γενικό υγειονομικό πρωτόκολλο για τον αθλητισμό δεν δόθηκε ουσιαστική απάντηση στο πιο κρίσιμο ερώτημα:

Τι θα συμβαίνει σε περίπτωση που εμφανιστεί κρούσμα είτε στις προπονήσεις είτε κατά την επιστροφή στη δράση, εφόσον επιτραπεί η επανέναρξη;

Η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή δεσμεύτηκε να απαντήσει έως και την Παρασκευή κι από την απάντηση που θα δοθεί θα κριθούν πολλά. Διότι εάν σε περίπτωση κρούσματος επιβληθεί καραντίνα 14 ημερών σε όλη την ομάδα τότε δύσκολα θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση θα έχει ενδιαφέρον το επόμενο ΔΣ -μέχρι τις 18/5- όπου θα πρέπει να αποφασιστεί εαν θα συνεχιστεί ή όχι η σεζόν.

Και με την τροπολογία που πέρασε πρόσφατα θα χρειαστεί να συγκεντρωθεί ποσοστό που αντιστοιχεί σε θετική ψήφο τουλάχιστον 8 ομάδων για να έχει ισχύ η όποια απόφαση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook