Έρχονται Ηράκλειο Σαμαράς, Σίμος – Ξεκινάει ο σχεδιασμός του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρεθούν άπαντες στο Ηράκλειο.

Οι προπονήσεις στον ΟΦΗ ξεκινάνε την ερχόμενη Δευτέρα και οι ποδοσφαιριστές αναμένεται μέχρι την Κυριακή να βρίσκονται στην πόλη για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να μπουν ξανά στο γήπεδο σε γκρουπ.

Γιάννης Σαμαράς, Γιώργος Σίμος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ πέρασαν την καραντίνα εκτός Κρήτης μαζί με τις οικογένειες τους και πλέον τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψουν στο Ηράκλειο για να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της ομάδας αναφορικά με τα γκρουπ των προπονήσεων αλλά και στο ενδεχόμενο για σέντρα του πρωταθλήματος.

Στον ΟΦΗ όλο το διάστημα της καραντίνας προπονητικό επιτελείο και γυμναστές είχαν επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να μείνουν οι παίκτες σε φόρμα, ενώ και η διοίκηση μελετούσε τα επόμενα βήματα για τις επόμενες ημέρες.

Έτσι λοιπόν στον ΟΦΗ ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα μετά την καραντίνα, περιμένοντας παράλληλα και το “οκ” των ειδικών για την σέντρα του πρωταθλήματος!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook