Κοσμάς Τσιλιανίδης: Άνοιξε η πόρτα της Εθνικής ομάδας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης βρίσκεται στην λίστα του Ολλανδού ομοσπονδιακού τεχνικού και μπορεί λόγω κορονοϊού να έχασε την ευκαιρία του αλλά σύντομα θα φορέσει την φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Στην Αθήνα επιβεβαίωσαν όλα όσα γνωρίζαμε εδώ και καιρό: Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης θα καλούνταν από τον Τζον Φαν Σιπ για τα παιχνίδια που θα έδινε η Εθνική ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες κόντρα στην Κόστα Ρίκα και το Μεξικό.

Σε αυτά τα δυο τεστ ο Ολλανδός ομοσπονδιακός είχε στο πλάνο του να δώσει ευκαιρία σε παίκτες που δεν έχουν παραστάσεις με την Εθνική Ανδρών.

Είχε αποφασίσει να συμπεριλάβει στις κλήσεις του νέα πρόσωπα από την Σούπερ Λιγκ, αλλά και από το εξωτερικό προκειμένου να τσεκάρει την προσαρμογή τους με το υπόλοιπο γκρουπ στις προπονήσεις και ενδεχομένως να τους έδινε χρόνο συμμετοχής στα δύο φιλικά τεστ.

Ο κορονοϊός χάλασε τα σχέδια του 25χρονου μεσοεπιθετικού του ΟΦΗ που θα έκανε ντεμπούτο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα όμως το σίγουρο είναι ότι πλέον άνοιξε η πόρτα της Εθνικής ομάδας για τον “Τσίλια” αφού το όνομα του είναι ξεκάθαρα στο μπλοκάκι του Ολλανδού εκλέκτορα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook