Super League: Στις 21:00 η τηλεδιάσκεψη των αρχηγών για τη μείωση

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κρίσιμη θα είναι η Δευτέρα (04/05) όσον αφορά στις συζητήσεις μεταξύ της Super League και του ΠΣΑΠ για το ζήτημα της μείωσης των συμβολαίων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Λίγκα πρότεινε στην τηλεδιάσκεψη του Σαββάτου (2/5) μείωση 25% στα ετήσια συμβόλαια, το οποίο μεταφράζεται σε 83% για τους 2,5 μήνες της πανδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24, η τηλεδιάσκεψη των αρχηγών θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 και θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ανοιχτά ζητήματα.

Όπως όλα δείχνουν, η πρόταση για περικοπή 25% δεν θα γίνει δεκτή, αφού οι ποδοσφαιριστές θεωρούν πως είναι άδικο να υποστούν τόσο μεγάλη μείωση από την στιγμή που η NOVA, για παράδειγμα, έχει πληρώσει ήδη το 70% των συμφωνηθέντων στις ομάδες και συζητάει για “ψαλίδι” στο υπόλοιπο 30% των τηλεοπτικών συμβολαίων.

Ωστόσο, επειδή η συζήτηση μεταξύ των αρχηγών αναμένεται να τραβήξει αρκετά, το πιθανότερο είναι πως η απάντηση των παικτών θα γίνει γνωστή το πρωί της Τρίτης (05/05). Το βέβαιο είναι πως θα υπάρξουν κι άλλες συζητήσεις το επόμενο διάστημα, έως ότου βρεθεί η “χρυσή τομή” μεταξύ των δύο πλευρών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook