Μποροβήλος: «Ένα τέτοιο ποδόσφαιρο δεν θα έχει καλό τέλος»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Μποροβήλος τόνισε πως αν συνεχιστούν οι αντιπαραθέσεις που στιγμάτισαν την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super Leagueπερ Λίγκας, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα βαδίζει ολοένα και περισσότερο προς την καταστροφή. 

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στην εκπομπή «η Λαίδη κι ο Αλήτης» της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, και όπως είπε χαρακτηριστικά… «Το να μαλώνουμε εκτός αγωνιστικών χώρων είναι πολύ μεγάλο λάθος. Οι αντιπαραθέσεις πρέπει να γίνονται σε άλλα επίπεδα. Πρέπει να έχουμε ομοψυχία και να στοχεύουμε στο πώς θα προάγουμε το ποδόσφαιρο, πώς θα φτιάξουμε καλύτερα γήπεδα, ώστε το προϊόν να πληρωθεί καλύτερα από χορηγούς και τηλεοράσεις γιατί χωρίς χρήματα δεν γίνεται τίποτε, ώστε να ανέβει το επίπεδο και να προκαλέσει το ενδιαφέρον. Γιατί αυτή τη στιγμή το Ελληνικό Ποδόσφαιρο πέρα από την έλλειψη αξιοπιστίας, έχει φτάσει σε σημείο που ουδείς ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει και να επενδύσει».

Ο πρώην πρόεδρος του Συνεταιρισμό Σούπερ Λιγκ έφερε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από τη θητεία του. «Είχα πάει σε μια εταιρεία κι ο υπεύθυνος μου είπε ότι επειδή ήταν πολύ φίλος μου, θα μπορούσε να δώσει κάποια χρήματα, αλλά δεν ήθελε να φανεί πουθενά αλλού γιατί αντί για διαφήμιση θα είναι δυσφήμιση για την εταιρεία του. Αντιλαμβάνεστε ότι ένα ποδόσφαιρο έτσι όπως το πάμε δεν θα έχει καλό τέλος και σίγουρα δεν θα έχει το καλύτερο αύριο που όλοι προσδοκούμε. Χρειάζεται αναβάθμιση επί της ουσίας και παντού και επιπρόσθετα υπάρχουν και πολλά άλλα που πρέπει να βελτιωθούν, όπως για παράδειγμα τα γήπεδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook