Δύο λόγια για τον αρχηγό!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ανέστης Νάστος γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του και εμείς βρίσκουμε την ευκαιρία να γράψουμε δύο λόγια για τον αρχηγό που έχει περάσει τα πάντα με τον ΟΦΗ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ σήμερα κλείνει τα 31 του χρόνια, με την ομάδα να του εύχεται τα καλύτερα και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο το επόμενο διάστημα.

Ο Ανέστης Νάστος βρίσκεται στην ομάδα από την εποχή του “restart” όπου ο ΟΦΗ βρισκόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πάντα έβαζε την ομάδα πάνω από το εγώ και δίνοντας ακόμα και την ψυχή του, βοήθησε να βρει η ομάδα και πάλι τον δρόμο της επιστρέφοντας στην καθημερινότητα που ζούμε τώρα και τα εισιτήρια στην Ευρώπη.

Μάλιστα ο αρχηγός έβαλε πλάτη στο να κρατηθεί η ομάδα ζωντανή, όταν βρισκόταν στο πρωτάθλημα της Football League και είχαν ξεκινήσει οι προσφυγές.

Αναμφίβολα είναι ο ποδοσφαιριστής που άξιζε και αξίζει να φοράει το περιβραχιόνιο του συλλόγου, μιας και έχει ζήσει τις χειρότερες αλλά και τις καλύτερες στιγμές του ΟΦΗ τα τελευταία 5 χρόνια!

Σίγουρα ο ίδιος έχει στόχο να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα και σίγουρα μια ευχή για τα γενέθλια του θα είναι αυτή…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook