Kόντρα δίχως τέλος στην Κύπρο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στα άκρα φαίνεται πως βαδίζει η σχέση του συνδικαλιστικού οργάνου των Κύπριων ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ) με τις περισσότερες διοικήσεις των ομάδων και την ομοσπονδία (ΚΟΠ) για το θέμα της μισθοδοσίας τους, την στιγμή που στην Ελλάδα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Super League και ΠΣΑΠ αναμένεται να ξεκινήσουν αυτήν την εβδομάδα.

Ο ΠΑΣΠ απέρριψε την πρόταση της ομοσπονδίας για μείωση του 23% των ετήσιων εσόδων τους τονίζοντας πως δεν συζητά οποιαδήποτε πρόταση που αφορά αποκοπή μισθών πριν την 15η Μαρτίου, όταν ξεκίνησε η αναστολή του πρωταθλήματος, λόγω της πανδημίας.

Η ΚΟΠ αντέδρασε λέγοντας πως δεν θα μπει σε συζητήσεις ξανά με τον ΠΑΣΠ εφόσον δεν γίνει αντιπρόταση, ενώ αρκετά σωματεία δηλώνουν πως θα προχωρήσουν τα ίδια σε συμφωνία με τους παίκτες τους, αγνοώντας τον ΠΑΣΠ.

Πάντως, ο σύνδεσμος με γραπτό SMS καλεί τους ποδοσφαιριστές να μην έρθουν σε διακανονισμό τερματισμού των συμβολαίων τους προτού παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του πρωταθλήματος, καθώς σε τέτοια περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος απώλειας χρημάτων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook