Ο ΟΦΗ δεν σταματάει το “σαφάρι” ούτε μέσα στον κορονοϊό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα πλεονεκτήματα που έχει ο ΟΦΗ έναντι αρκετών ομάδων της Σούπερ Λιγκ, του δίνουν και την μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να μην σταματήσει τις μεταγραφικές του αναζητήσεις. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Μπορεί στην Ελλάδα, οι περισσότερες ομάδες να μην γνωρίζουν πως θα βγουν από την κρίση της πανδημίας ωστόσο στον ΟΦΗ οι μηχανές για την στελέχωση του ρόστερ της επόμενης περιόδου δεν έχουν σταματήσει αλλά αντιθέτως φουλάρουν και μάλιστα με αμείωτο ρυθμό. Το ταξίδι του Γιάννη Σαμαρά στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης με την έλευση του 2020 είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει με σημειώσεις για τους μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ και δεν αποκλείεται μέσα στον Ιούνιο να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ΟΦΗ έχει εστιάσει τα ραντάρ του σε δύο πρωταθλήματα όπου και οι επαφές τόσο του Γιάννη Σαμαρά, όσο και του Γιώργου είναι πολλές και μάλιστα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ήδη, το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο ΟΦΗ έφερε από την Ολλανδία τον Κρίστοφερ Μπράουν και τον Λισάντρο Σεμέντο και μάλιστα οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούσαν από τις πρώτες μεταγραφές του Διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ που έχει αρκετά “κονέ” στην χώρα της Κεντρικής Ευρώπης. Τα πρωταθλήματα τόσο του Βελγίου, όσο και της Ολλανδίας αυτήν την στιγμή βρίσκονται στον αέρα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και κανένας δεν γνωρίζει ποιο είναι το μέλλον των περισσότερων ομάδων που αγωνίζονται σε αυτά τα δύο πρωταθλήματα αφού τα οικονομικά προβλήματα, από την απώλεια σημαντικών εσόδων, είναι ήδη αρκετά. Ο ΟΦΗ που ήδη έχει βγάλει ένα πολύ καλό όνομα μέσα στην μανατζερική πιάτσα αλλά και σε ομάδες του εξωτερικού από όπου πήρε παίκτες – ήδη υπάρχει το προηγούμενο με την Φορτούνα Σιτάρντ και την Γκέτεμποργκ όπου ήρθαν στην Ελλάδα οι Μπράουν, Σεμέντο, Σακόρ.

Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς είναι σε συνεχείς επαφές ως συνέχεια του ταξιδιού του πρώτου στην Ευρώπη με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχουν επιλογές από Ολλανδία και Βέλγιο που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας τους με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους να περνάνε από… ακτινογραφίες εν όψει της επόμενης περιόδου. Το ενδιαφέρον του ΟΦΗ έχει επικεντρωθεί σε αυτές τις δύο ποδοσφαιρικές αγορές όπου οι διασυνδέσεις σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο σύλλογος ήταν προσεκτικός στα προηγούμενα βήματα του κάτι που σημαίνει πως μπορεί να προχωρήσει από τώρα σε συμφωνίες για την επόμενη σεζόν δίχως να σκέφτεται το τι θα φέρει στο ποδόσφαιρο η “αποκάλυψη” της πανδημίας. Άλλωστε ο ΟΦΗ δεν είναι από τις ομάδες που έχουν συμβόλαια – βαρίδια όπως άλλες ελληνικές ομάδες, ούτε πρόκειται να επηρεαστεί το μπάτζετ του από τις δικές του, εσωτερικές, κινήσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook