Ετοιμάζει έφεση ο ΟΦΗ με αφορμή την απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια σχετικά με την απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ και το πρόστιμο των 40 χιλιάδων ευρώ και αναμένεται να καταθέσουν έφεση.

Το απόγευμα της Πέμπτης η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τιμώρησε τον Βασίλη Γκαγκάτση για ένα χρόνο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο, αφού δεν είχε δικαίωμα να βρίσκεται στην θέση του Διευθύνοντα Σύμβουλου. Μάλιστα βαρύ πρόστιμο δέχτηκαν και πρόσωπα με ομάδες, οι οποίες πήραν την απόφαση αυτή, κάτι που εμπλέκει και τον ΟΦΗ.

Στον ΟΦΗ ωστόσο, είναι διατεθειμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση και να δικαιωθούν, αφού η νυν διοίκηση της ΠΑΕ όταν ανέλαβε την ομάδα ο Γκγκάτσης υπήρχε ήδη στην Λίγκα, με αποτέλεσμα τα μέλη που είναι τώρα στην ομάδα να μην τον έχουν ψηφίσει.

Μάλιστα οι ομάδες που ψήφισαν κατά όταν ο Ολυμπιακός ζήτησε την έκπτωση του Γκαγκάτση το έκαναν με ένα ξεκάθαρο λόγο. Αυτός δεν ήταν άλλος από το ότι δεν είχε τελεσιδικήσει η υπόθεσή του, δεν είχε κριθεί οριστικά ένοχος. Υποστήριξαν λοιπόν ότι θα έπρεπε πρώτα να τελεσιδικήσει η υπόθεση και μετά να παρθεί η απόφαση.

Στο… τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο οι ομάδες να πάρουν αποζημίωση σε περίπτωση δικαίωσης του Γκαγκάτση. Μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος που ο ΟΦΗ ψήφισε κατά της έκπτωσης του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook