Ο ΟΦΗ θα είναι πανέτοιμος στα πλέι οφ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τις τελευταίες ώρες γίνεται αρκετός λόγος για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, ωστόσο ο ΟΦΗ είναι πανέτοιμος για την επανέναρξη τους.

Τα σενάρια είναι πολλά που βγαίνουν καθημερινά, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν μπορεί να θεωρηθεί επίσημο, εφόσον δεν έχει πάρει την απόφαση η Super League, όμως ο ΟΦΗ μοιάζει έτοιμος όποτε και αν γίνει αυτό.

Ο Γιώργος Σίμος και οι γυμναστές της ομάδας βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ούτως ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι όποτε ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα. Στον ΟΦΗ περιμένουν με ανυπομονησία να επιστρέψουν στην ενεργό δράση και στο πρωτάθλημα και σίγουρα αυτό τους κάνει πανέτοιμους και δυνατός για την σέντρα.

Οι καθημερινές προπονήσεις μέσα στο σπίτι και οι συμβουλές των ειδικών, έχουν κρατήσει τον ΟΦΗ σε μια ετοιμότητα που μπορεί άμεσα να επανέλθει στα κανονικά επίπεδα, εφόσον ξεκινήσουν και οι προπονήσεις των ομάδων.

Μάλιστα  ο ΟΦΗ είναι και η ομάδα που δεν έχει κανένα άγχος μέσα στα πλέι οφ, αφού ο αρχικός στόχος της σεζόν πραγματοποιήθηκε, καταφέρνοντας να μπει στα πλέι οφ. Έτσι οι παίκτες του Γιώργου Σίμου θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο τις ικανότητες τους και το όμορφο ποδόσφαιρο που μάθαμε μέσα στην χρονιά, έχοντας διώξει το άγχος κάτι που θα ανεβάσει την απόδοση τους.  Μάλιστα έχει εξασφαλίσει και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού η ποινή του Παναθηναϊκού από την UEFA μοιάζει ακατόρθωτο να μειωθεί.

Όλα αυτά λοιπόν δείχνουν πως ο ΟΦΗ είναι πανέτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, θέλοντας παράλληλα να χαρεί και την

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook