Ο ΟΦΗ είναι η μόνη επιλογή του Σεμέντο για να γίνει top class

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο 24χρονος εξτρέμ με τον τρομερό πρώτο γύρο αλλά και τον πτωτικό δεύτερο απέδειξε πως ένας παίκτης θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που παρουσιάζονται μπροστά του.

Ο Λισάντρο Σεμέντο είναι μόλις στα 24 του αλλά ο ΟΦΗ είναι, ήδη, η 6η ομάδα της καριέρας του. Αν αναλογιστεί κάποιος την ηλικία του με τις ομάδες που έχει ήδη αγωνιστεί, θα αντιληφθεί εύκολα ότι ο winger από το Κάπε Βέρντε δεν έχει βρει ακόμα ένα σταθερό περιβάλλον στην καριέρα του. Στα 24 του χρόνια ο ΟΦΗ του έδωσε την ευκαιρία να ξεφύγει από μια μικρομεσαία ομάδα της Ολλανδίας, να αγωνιστεί στην Ελλάδα και να μπει στο μάτι και άλλων συλλόγων.

Όπως και να έχει, ο Σεμέντο πήρε την ευκαιρία του και την αξιοποίησε. Ήταν από τους πρωταγωνιστές του ΟΦΗ κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το ποιο ήταν το pick του εάν δεν εμφάνιζε αυτήν την την πτωτική πορεία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Σεμέντο το ξεκαθάρισε χθες μιλώντας στην Πορτογαλία ότι δεν πρόκειται να γυρίσει στην Φορτούνα Σιτάρντ και πλέον μένει να δούμε τι θα κάνει ο ολλανδικός σύλλογος και πως θα αντιδράσει:

  • Θα έρθουν προτάσεις για τον Σεμέντο;
  • Θα προσπαθήσει ο ίδιος ο Σεμέντο να γείρει την πλάστιγγα προς τα εκεί που θέλει;
  • Ο ΟΦΗ μπορεί να μπει στο παιχνίδι της απόκτησης του;

Είναι και άλλα πολλά τα ερωτηματικά που προκύπτουν, τόσο από το τι θα κάνει ο ίδιος ο Σεμέντο αλλά και πως θα ενεργήσει ο ΟΦΗ. Όμως ένα είναι σίγουρο, ότι ο ίδιος ο Σεμέντο κρατάει την τύχη στα χέρια του και με βάση την φετινή πραγματικότητα, ο ΟΦΗ είναι μια σανίδα σωτηρίας προκειμένου ο 24χρονος να μην γίνει ένας λεγεωνάριος ετών 25…

Σπόρτινγκ, Ρέντινγκ, ΑΕ Ζακακίου, Απόλλων Λεμεσού, Φορτούνα Σιτάρντ, ΟΦΗ. Έξι ομάδες για έναν παίκτη 24 χρονών δεν είναι λίγες αλλά το αντίθετο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook