Έτοιμοι για επιστροφή στις 9 Μαΐου οι Γερμανοί

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με τον Γερμανικό Τύπο, η Bundesliga ετοιμάζεται να επιστρέψει στις 9 Μαΐου, αφού η κυβέρνηση έχει δώσει τη συγκατάθεσή της.

Πιο κοντά από οποιαδήποτε άλλη χώρα ώστε να ξεκινήσουν εκ νέου το πρωτάθλημά τους είναι οι Γερμανοί. Και έχουν θεσπίσει πλάνο επιστροφής για τις 9 Μαΐου, φυσικά χωρίς κόσμο για όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Όπως αναφέρει ο Γερμανικός Τύπος, με τη σύμφωνη γνώμη των μελών της κυβέρνησης, η Bundesliga είναι έτοιμη να αρχίσει εκ νέου και να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να παρακολουθεί ποδόσφαιρο, έστω και από το σπίτι.

Ήδη οι ομάδες έχουν ξεκινήσει προπονήσεις, στις οποίες τηρούν μέτρα ασφαλείας και στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου θα είναι έτοιμες για… σέντρα.

Τι απομένει; Η συγκατάθεση του υπουργείου Υγείας. Μπορεί τα περισσότερα μέλη της Κυβέρνησης να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους στην ομοσπονδία και τις ομάδες, αλλά το υπουργείο Υγείας είναι αυτό που θα έχει τον τελευταίο λόγο για την 9η Μαΐου. Με τον γερμανικό Τύπο, πάντως, να αναφέρει πως είναι δεδομένο ότι θα δώσει το ok για επιστροφή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook