Πως να μιλήσουμε για σχεδιασμό;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η άγνωστη εξέλιξη των πρωταθλημάτων και η θέση της FIFA για αλλαγή μεταγραφικών σχεδιασμών, έχει αφήσει τις ομάδες σε ένα… κενό προσπαθώντας σε γενικές γραμμές να χτίσουν τη νέα χρονιά!

Αρκετές ομάδες είχαν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους πριν την πανδημία προκειμένου να έχουν μια φυσική ροή μέσα στο καλοκαίρι και να μπορούν οι ομάδες να ανταπεξέλθουν.

Μέσα σε αυτές ήταν και ο ΟΦΗ, με τον Γιάννη Σαμαρά να είχε κλείσει ήδη προπονητικό κέντρο για προετοιμασία, ενώ είχε και επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.  Κάτι τέτοιο με την πανδημία πλέον δεν υπάρχει στον ορίζοντα τον ομάδων, διαγράφοντας έτσι όλα όσα είχαν σχεδιάσει για το καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά στον ΟΦΗ δεν σταματάνε να δουλεύουν για το πρότζεκτ της νέας χρονιάς, ωστόσο πλέον το κάνουν σε γενικές γραμμές περιμένοντας παράλληλα και τις αποφάσεις της UEFA τόσο για τις μεταγραφές, όσο και για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Είναι φυσιολογικό πλέον να μην μπορούμε να μιλήσουμε για σχεδιασμό της νέας χρονιάς, αφού κανείς δεν γνωρίζει πότε θα τελειώσει και αν τελειώσει η φετινή!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook