«Έτοιμη να αφήσει ελεύθερο τον Βράνιες η Άντερλεχτ»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μια απρόσμενη και άκρως ευνοϊκή για την ΑΕΚ εξέλιξη είναι πιθανό να έχει η υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «voetbalkrant.com», η Άντερλεχτ αντιμετωπίζει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα λόγω της κατάστασης με την πανδημία και σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει ελεύθερο τον Βόσνιο αμυντικό το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα η «voetbalkrant.com» αναφέρει:

«Η Άντερλεχτ δεν θέλει να μπει σε οικονομικούς κινδύνους και είναι πιθανό να πάρει μια απροσδόκητη απόφαση για τον Όγκνιεν Βράνιες. Η Άντερλεχτ εξακολουθεί να αναζητά μια λύση για τον παίκτη που θέλει να μείνει στην ΑΕΚ αλλά ο ελληνικός σύλλογος δεν θέλει να δώσει χρήματα. Κάτι που οδηγεί τον βελγικό σύλλογο σε μια εντυπωσιακή απόφαση.

Η ομάδα δεν θέλει να διακινδυνεύσει να δανείσει ξανά τον Όγκνιεν Βράνιες την επόμενη σεζόν και να πληρώσει έναν άλλο υψηλό μισθό για έναν παίκτη που δεν έχει μέλλον στις Βρυξέλλες. Ο Βόσνιος αμυντικός είναι ένας από αυτούς τους παίκτες που έχουν υπογράψει να λαμβάνουν πολλά χρήματα ετησίως.

Ενα σενάριο που έχει πολλές πιθανότητες είναι η Άντερλεχτ να αφήσει τον Βράνιες να φύγει δωρεάν. Μετά από έναν οικονομικό έλεγχο, ο Κάρεν Βαν Εετφελτ (διευθύνων σύμβουλος της ομάδας) αποφάσισε ότι κάθε ευρώ που μπορεί να σωθεί είναι μια μικρή νίκη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook