Θηρίο στο κλουβί ο Βαγιέμπαχ Σακόρ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όλο αυτό το διάστημα από τις 14 Μαρτίου ο Σακόρ προπονείται μόνος του όπως και οι συμπαίκτες του αλλά από πλευράς υγείας είναι πλέον απολύτως καλά και περιμένει πως και πως την ώρα για να ξαναμπεί στο γήπεδο.

Η διακοπή βοήθησε τον Σακόρ να αποθεραπευτεί και αν γίνουν τα πλέι οφ ο Γιώργος Σίμος μπορεί να τον υπολογίζει. Ο παίκτης στάθηκε άτυχος αφού τραυματίστηκε μόλις στο 6΄του αγώνα με τον Βόλο σε σύγκρουση του με τον Κοροβέση και χτύπησε στο κεφάλι και το πρόσωπο για να υποβληθεί άμεσα σε διαστοματική μικροεπέμβαση.

Ο τραυματισμός του ήρθε σε μια περίοδο που είχε κερδίσει θέση στην 11άδα αναπληρώνοντας το κενό του Μεγιάδο και η απουσία του σε συνδυασμό με αυτή του Αργεντινού έκανε να φαίνεται μεγαλύτερο  το πρόβλημα του ΟΦΗ στη μεσαία γραμμή.

Ο Σακόρ , που χθες είχε τα γενέθλια του(γεννηθείς στις 14/4/1996) αγωνίστηκε σε 13 ματς από τα οποία στα 10 ξεκίνησε βασικός και σε 3 μπήκε ως αλλαγή χωρίς πάντως να σκοράρει.

Η επιστροφή του αναμένεται να δώσει μια ακόμα σημαντική λύση στον Γιώργο Σίμο. Μετά την επιστροφή Σακόρ μοναδικό πρόβλημα για τον ΟΦΗ είναι ο Φελίπε Φερέιρα ο οποίος θα αργήσει ακόμα λόγω του τραυματισμού του στους χιαστούς στο παιχνίδι με την Λάρισα την 1η Φεβρουαρίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook