“OFI Challenge… Η αγαπημένη μου φανέλα του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Όλοι όσοι συμμετέχουν στο Challenge θα μπουν στην κλήρωση, από την οποία θα προκύψουν πέντε (5) νικητές, με δώρο μια αυθεντική, επίσημη φανέλα του ΟΦΗ της σεζόν 2019/20.

H σχετική ανάρτηση: 

“OFI Challenge… Η αγαπημένη μου φανέλα του ΟΦΗ

Ποιες είναι οι αγαπημένες, συλλεκτικές ή ιστορικές φανέλες του ΟΦΗ που έχεις στο σπίτι σου; Το νέο Challenge της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σε προκαλεί για μια …βουτιά στην ιστορία της αγαπημένης μας ομάδας!

Κάνε ανάρτηση στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Facebook, κρατώντας τις πιο αγαπημένες σου φανέλες του ΟΦΗ και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις μια επίσημη φετινή (2019/20) εμφάνιση της ομάδας μας, φορεμένη από τον αγαπημένο σου ποδοσφαιριστή.

*** BONUS *** Η ανάρτηση που θα περιέχει την πιο παλιά, φορεμένη, φανέλα του ΟΦΗ, κερδίζει ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΡΩΣΗ ένα εισιτήριο διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική σεζόν 2020/21 στη Θύρα 8 του “Θ. Βαρδινογιάννης”!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Όλοι όσοι συμμετέχουν στο Challenge θα μπουν στην κλήρωση, από την οποία θα προκύψουν πέντε (5) νικητές, με δώρο μια αυθεντική, επίσημη φανέλα του ΟΦΗ της σεζόν 2019/20.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμπεριληφθεί το όνομά σας στην κλήρωση είναι:

1. Να κάνετε “LIKE” στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (@OFI Crete F.C.) στο Facebook

2. Να κάνετε ανάρτηση στον προσωπικό σας λογαριασμό με τουλάχιστον μια επίσημη φανέλα του ΟΦΗ, με tag τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο Facebook (@OFI Crete F.C.)

3. Ως σχόλιο στην ανάρτησή σας να γράψετε την αγωνιστική σεζόν στην οποία φορέθηκε η φανέλα και από ποιον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ

4. Να συμπεριλάβετε τo hashtag: #ofilegendshirts

*** Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη του Πάσχα 23/4 και τα ονόματα των πέντε νικητών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή του Πάσχα 24/4 στα Social Media της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925″.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook