Μάνος: Ένα μπεκ άλλαξε την σεζόν του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το ξεκίνημα της σεζόν για τον Δημήτρη Μάνο ήταν φανταστικό και κανένας δεν μπορούσε να σκεφτεί πως θα κατέληγε έτσι η χρονιά!

Ο νεαρός επιθετικός που έχει δώσει τα πάντα στην ομάδα όταν αυτή βρισκόταν στην Football League, επέστρεψε στον ΟΦΗ το φετινό καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και το ξεκίνημα του ήταν εντυπωσιακό δείχνοντας πως βρίσκει άμεσα τα πατήματα του και θα δώσει λύσεις την φετινή χρονιά!

Η αρχή στο πρωτάθλημα ήταν εντυπωσιακή, αφού ήταν αυτός που οδήγησε τον ΟΦΗ στο “διπλό” του ΟΑΚΑ την δεύτερη αγωνιστική με δύο γκολ και μια ασίστ, ενώ στο ματς με τον Παναιτωλικό μοίρασε δύο γκολ και σκόραρε ένα.

Στις πρώτες τρεις αγωνιστικές ο Μάνος είχε σκοράρει τρία τέρματα και έδειχνε ικανός να οδηγήσει την επίθεση της ομάδας για την εξάδα.

Όλα αυτά ωστόσο άλλαξαν στο παιχνίδι με τον Βόλο, όταν ο επιθετικός του ΟΦΗ “χτύπησε” στο μπεκ του γηπέδου στην προσπάθεια του να πετύχει γκολ, με αποτέλεσμα να παίζει τραυματίας ολόκληρο το παιχνίδι.

Από εκεί και μετά ο Μάνος άρχισε να χάνει τον ρυθμό του και να μην βρίσκει με ευκολία το γκολ, με αποτέλεσμα να τερματίσει την χρονιά με τα τρία πρώτα γκολ που πέτυχε στις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Μάνος αν μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο θα έβαζε το πόδι του λίγα εκατοστά παραπέρα από το μπεκ, μιας και αυτό από τι φαίνεται του “χάλασε” μια ολόκληρη σεζόν. Η ατυχία είναι μεγάλη, αφού δεν θυμόμαστε να υπάρχει άλλος τραυματισμός με τέτοιο τρόπο.

Σίγουρα δεν ήταν μια χρονιά που θα θέλει να θυμάται ο Έλληνας επιθετικός, όμως άπαντες γνωρίζουν τις ικανότητες του και την εκτελεστική του δυνατότητα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook